Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriDEZASTRU pe strada Miresei. Răzvan Nedelcu a dat cu mașina peste oameni...

DEZASTRU pe strada Miresei. Răzvan Nedelcu a dat cu mașina peste oameni și a fugit

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Incidentul de ieri, în urma căruia un profesor universitar, victima abuzurilor firmei Îngerii Galbeni, a fost sechestrat vreme de ore bune în mașina sa, a umplut paharul și i-a determinat pe cei peste 100 de timișoreni să iasă în stradă. Ajunși pe strada Miresei, cunoscut drept „raiul îngerilor”, aceștia s-au alăturat profesorului Horia Baltă, susținându-l în demersul său de a nu se lăsa pradă celei mai hulite firme de tractări din oraș, condusă de Sorin-Răzvan Nedelcu. Printre cei prezenți s-au numărat atât consilierul local PSD, Alfred Simonis, dar și viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu.

Oamenii au ales să protesteze, fiincă legea, care ar trebui să-i apere, nu a putut să o facă, primarul Nicolae Robu declarând de-a lungul timpului de nenumărate ori că nu-i poate ajuta cu nimic. Opinia publică a reacționat impresionant, asistată de jandarmi și de polițiștii rutieri, care și-au făcut excelent treaba. Lucrurile au degenerat la vederea șefului îngerilor icterici, Sorin-Răzvan Nedelcu, care a fost huiduit de mulțimea sătulă de abuzurile sale, după minute bune în care acesta aproape că ținea discursuri celor prezenți, spunându-le, că parcarea este proprietatea sa, drept urmare poate face ce vrea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare