ACCIDENT-ca-n-filme-pe-Bulevardul-Liviu-Rebreanu19
foto: Radu Constantin

Şoferul unui autoturism Volkswagen Golf III, care se deplasa pe Bulevardul Liviu Rebreanu dinspre Spitalul Judeţean din Timişoara spre Calea Şagului, s-a trezit aruncat pe contrasens după care a făcut o acrobaţie demnă de filmele de acţiune.

Pe fondul vitezei excesive, dar în mod deosebit datorită faptului că i s-a rupt telescopul de pe partea stângă spate, şoferul Golf-ului a pierdut controlul volanului acesta a pătruns, peste liniile de tramvai şi mai apoi pe contrasens. Aici a lovit bordura de unde a ricoşat în baza unui stâlp de iluminat public si a fost proiectat, peste cap. Şoferul de 22 de ani, singurul ocupant al autoturismului, a fost rănit şi spitalizat, dar este într-o stare stabilă.

Spre norocul acestuia, nu a acroşat nicio altă maşină în „acrobaţia” pe care a executat-o maşina sa, iar trotuarul de pe partea opusă, acolo unde a ajuns Golf-ul, era absolut liber, ceea ce a făcut să nu existe victime.

Poliţia, ajunsă rapid la faţa locului, a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate toate datele acestui incident rutier, urmând ca în cazul în care se impune, să fie luate măsurile de rigoare împotriva şoferului vitezoman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.