foto: Radu Constantin

Şoferul unui autoturism Volkswagen Golf III, care se deplasa pe Bulevardul Liviu Rebreanu dinspre Spitalul Judeţean din Timişoara spre Calea Şagului, s-a trezit aruncat pe contrasens după care a făcut o acrobaţie demnă de filmele de acţiune.

Pe fondul vitezei excesive, dar în mod deosebit datorită faptului că i s-a rupt telescopul de pe partea stângă spate, şoferul Golf-ului a pierdut controlul volanului acesta a pătruns, peste liniile de tramvai şi mai apoi pe contrasens. Aici a lovit bordura de unde a ricoşat în baza unui stâlp de iluminat public si a fost proiectat, peste cap. Şoferul de 22 de ani, singurul ocupant al autoturismului, a fost rănit şi spitalizat, dar este într-o stare stabilă.

Spre norocul acestuia, nu a acroşat nicio altă maşină în „acrobaţia” pe care a executat-o maşina sa, iar trotuarul de pe partea opusă, acolo unde a ajuns Golf-ul, era absolut liber, ceea ce a făcut să nu existe victime.

Poliţia, ajunsă rapid la faţa locului, a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate toate datele acestui incident rutier, urmând ca în cazul în care se impune, să fie luate măsurile de rigoare împotriva şoferului vitezoman.