Pentru cine strâng semnături, poștașii? Șefii lor PSD-ști ”nu știu nimic” și uite cum ne pregătim pentru o nouă fraudă electorală

0
1362
postas

Cu câteva zile în urmă unul dintre colegii mei de redacție posta pe site-ul nostru un material cum că Poșta Română a redus tarifele și comisioanele din această toamnă, însă nu preciza (pentru că nu știa) care a fost (sau poate că mai este, în continuare) misiunea poștașilor din ultima perioadă, la Timișoara.

așa arată lista cu care umblau poștașii
așa arată lista cu care umblau poștașii

Luna trecută poștașii din capitala Banatului umblau din poartă în poartă cu câte o ”Listă de susținători” pentru strângerea de ”semnături”. Lista respectivă, pe care o aveți alăturat, are un tabel foarte asemănător cu tabelul existent pe listele ”susținătorilor pentru alegerea președintelui României din 2 noiembrie 2014”, listă pe care o puteți vedea în galeria foto de mai jos.

Conform unor surse din interiorul fenomenului, listele par ”pregătite” pentru susținerea lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale, și de unde o susținere mai bună decât de la poștași… Cum? Ei au listele, ei dau banii, eu au datele oamenilor (pe cupoane) și uite-așa un circuit ”închis” care poate deveni alarmant dacă e într-adevăr așa cum opinez eu mai jos.

Lucian Someșan - șeful poștașilor timișoreni (foto:adevărul.ro)
Lucian Someșan – șeful poștașilor timișoreni (foto:adevărul.ro)

Șeful postașilor din Timișoara Lucian Someșan (foto stânga), un apropiat al pesedistului Nicolaie Avram (care este mediator și are și un birou închiriat într-un spațiu din incinta clădirii Poștei Române din Timișoara), le-a ordonat subalternilor săi să strângă cât mai multe semnături, pe lista respectivă, pe motiv că poștașii cer modificarea Legii 53/2003 – Codul Muncii, iar tabelele erau însoțite de două coli distincte în care se menționa ”Pentru ce semnezi” și ”Motive pentru a susține modificarea actualului Cod al Muncii”, așa cum se poate vedea și din imaginile din galeria foto de mai jos.

Bun, să admitem că mă duce mintea, poate, prea departe, dar totuși, care ar putea fi motivul pentru care pe aceste liste au ”voie” numai ”persoane care au drept de vot”, așa cum stă scris cu negru pe alb, chiar sub tabelul cu care defilau poștașii? De ce e nevoie ca aceste tabele să fie păstrate în ”dosare șnuruite, pe localități…”.

Mă lămurește cineva?

Am încercat să-l contactăm pe domnul Dacian Ioan Crainic – care ocupă funcția de Şef Oficiu Judeţean, însă domnia sa este plecat în concediu de odihnă.

Să mai precizez că umblătura după semnături are loc, CULMEA, exact în aceeași perioadă în care se strâng semnăturile pentru candidații la prezidențiale și că toată conducerea Poștei Române, de la un capăt la altul al țării este pesedistă?

Haideți să vă mai spun un secret, așa ca de final: Președintele Federației Sindicatelor din Poștă și Comunicații, de la București, Matei Brătianu, este și el ”fan” PSD, în mandatul trecut fiind chiar deputat în Parlamentul României, din partea social-democraților…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here