Nicolae Robu susține că ”PSD-ul este disperat”. Vezi de ce este convins că niciun primar PNL nu va părăsi partidul VIDEO

- Advertisement -

Primarul Timișoarei a abordat, în sfârșit, ”Ordonanța Dragnea”– calea legală aprobată de Guvern care permite primarilor și șefilor de consilii județene să se ”transfere” de la un partid la altul. Edilul a precizat că Partidul Social Democrat a ales să promoveze o astfel de inițiativă legislativă ”de disperare”, pentru a încerca să ”mai ceiupească voturi”. ”PSD-ul este disperat pentru că nu are de unde să mai crească. După analizele făcute de experții folosiți de ei în campanie, de consultanții lor, rezultă că trebuie să mai ciupească voturi, de peste tot, pentru a-și mai crea cât de cât șanse. Și-atunci au ajuns la concluzia că, poate, transferând niște primari, influența pe care aceștia o au în comunitate va aduce un plus de voturi, că dacă mai iartă de anumite plăți, unele categorii sociale, o parte dintre cei iertați vor merge să voteze cu PSD-ul” a precizat Robu.

Președintele PNL Timiș este convins de faptul că primarii care fac parte din partidul pe care-l conduce în plan județean nu vor faace pasul ”spre stânga”, pentru simplul motiv că primarii PNL nu sunt ”naivi”. ”Nu este normal, într-o țară civilizată, să se procedeze în maniera aceasta. Nu cred că vre-un primar PNL din județul Timiș va pleca din partid. Nu cred că primarii noștri pot fi atât de naivi încât să creadă în promisiunile pe care PSD-ul le face. Nu cred! Pentru că și primarii noștrii știu că președintele Consiliului Județean nu a putut să aducă niciun leu pentru cel mai important obiectiv pentru ei – pentru centrul intermodal” a mai explicat Robu.

Vezi de ce spune Robu despre primarii PSD că și ei sunt nemulțumiți, dar și despre faptul că primarii PSD nu-și doresc ca în partidul lor să vină alți primari din PNL. Primatul Timișoarei explică de asemenea și cum vrea partidul din care el face parte să fie declarată neconstituțională ordonanța care permite ”transferul” aleșilor locali.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=6GBehEJJ9AM&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img