Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

INEDIT! Lugojenii au pedalat în pijamale uitând total de inhibiţii FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Oraşul de pe Timiş a fost gazda unui eveniment cu totul inedit duminică, 7 septembrie 2014, pe înserat: s-a pedalat în pijamale. Copii sau vârstnici, purtând pijama cu ursuleţi, dungată, cu papuci sau halat, lugojenii au ieşit la plimbare pe biciclete. Startul turei s-a dat de la ora 18:00, iar după aproximativ 40 de minute de pedalat prin oraş, alaiul s-a oprit la Universitatea Europeană Drăgan, în amfiteatrul exterior.

Organizatorii au împărţit cadouri copiilor – 50 de rucsaci care conţin jucării din lemn, puşi la dispoziţie de partenerul Autoliv – şi au extras la tombolă trei numere de înmatriculare ale bicicletelor, posesorii norocoşi plecând acasă cu câte o pijama. Profitând de faptul că ploaia a ocolit Lugojul, distracţia a continuat alături de clovni, cei mici încingând şi un dans înainte de culcare.

“Ne bucurăm că oamenii au lăsat acasă inhibiţiile şi au venit în număr mare la acţiunea de astăzi. Urmează Săptămâna Europeană Mobilităţii în care vom avea de asemena acţiuni de promovare a mersului pe bicicletă”, a declarat Graţian Orăşanu, unul dintre organizatori.

În luna noiembrie, ”Lugojul Pedalează” împlineşte doi ani de când oferă bicicliştilor ocazia să facă mişcare în aer liber. Campania Lugojul Pedalează este organizată de Clubul de Turism Concordia, cu sprijinul Redeşteptarea şi Go Media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Doi scandalagii din Lugoj, cunoscuți de Poliție, recidivează! I-au furat banii și i-au spart telefonul unui bărbat

La nici o lună după ce au provocat un scandal la un botez din...

Primarul Dominic Fritz a încălcat legea rutieră direct din șaua bicicletei

Pentru că românul s-a născut poet și știe, pe lângă fotbal și politică, să...

Demagog cu gura plină! Primarul Dominic Fritz a încălcat legea rutieră direct din șaua bicicletei

Cel mai simplu e să dai lecții la toată lumea și tu să faci...