INEDIT! Lugojenii au pedalat în pijamale uitând total de inhibiţii FOTO

- Advertisement -

Oraşul de pe Timiş a fost gazda unui eveniment cu totul inedit duminică, 7 septembrie 2014, pe înserat: s-a pedalat în pijamale. Copii sau vârstnici, purtând pijama cu ursuleţi, dungată, cu papuci sau halat, lugojenii au ieşit la plimbare pe biciclete. Startul turei s-a dat de la ora 18:00, iar după aproximativ 40 de minute de pedalat prin oraş, alaiul s-a oprit la Universitatea Europeană Drăgan, în amfiteatrul exterior.

Organizatorii au împărţit cadouri copiilor – 50 de rucsaci care conţin jucării din lemn, puşi la dispoziţie de partenerul Autoliv – şi au extras la tombolă trei numere de înmatriculare ale bicicletelor, posesorii norocoşi plecând acasă cu câte o pijama. Profitând de faptul că ploaia a ocolit Lugojul, distracţia a continuat alături de clovni, cei mici încingând şi un dans înainte de culcare.

“Ne bucurăm că oamenii au lăsat acasă inhibiţiile şi au venit în număr mare la acţiunea de astăzi. Urmează Săptămâna Europeană Mobilităţii în care vom avea de asemena acţiuni de promovare a mersului pe bicicletă”, a declarat Graţian Orăşanu, unul dintre organizatori.

În luna noiembrie, ”Lugojul Pedalează” împlineşte doi ani de când oferă bicicliştilor ocazia să facă mişcare în aer liber. Campania Lugojul Pedalează este organizată de Clubul de Turism Concordia, cu sprijinul Redeşteptarea şi Go Media.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Primarul Dominic Fritz a încălcat legea rutieră direct din șaua bicicletei

Pentru că românul s-a născut poet și știe, pe...

Ajungem MARI Timis caută voluntari pentru copiii din Lugoj. Dai o mana de ajutor?

Programul educațional ”Ajungem MARI” Timiș caută cel puțin 30...

Pe modelul Timisoara, Lugojul va primi noua autobuze electrice de la MDRAP

Nouă autobuze electrice, 3 stații de încărcare şi 9...

Arunci gunoi pe jos, parchezi masina sau intri cu bicicleta pe interzis? AMENDA!

În ultima săptămână, polițiștii locali din Timișoara au aplicat...

Din aceeași categorie

Categorii Populare