Minciuna are picioare scurte, în special în fața polițiștilor. Ce le-a spus un vitezoman, fără permis, oamenilor legii din Timișoara

- Advertisement -

Sâmbătă, 6 septembrie 2014, în jurul orei 8:00, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit în trafic un autoturism care rula cu o viteză de 103 km/h pe DN 6, în municipiul Timişoara, pe un sector de drum cu o restricţie de 70 km/h.

Poliţiştii au procedat la legitimarea conducătorului auto, care a declarat că nu are actul de identitate asupra sa, fapt pentru care a oferit datele verbal. S-a efectuat controlul autoturismului, poliţiştii găsind în interior o carte de identitate pe un alt nume.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Măguri, judeţul Timiş, care s-a aflat la volanul autoturismului, nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar datele de stare civilă care le-a declarat iniţial sunt false.

”Mincinosul” are acum dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în declaraţii şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img