Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialMinciuna are picioare scurte, în special în fața polițiștilor. Ce le-a spus...

Minciuna are picioare scurte, în special în fața polițiștilor. Ce le-a spus un vitezoman, fără permis, oamenilor legii din Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sâmbătă, 6 septembrie 2014, în jurul orei 8:00, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit în trafic un autoturism care rula cu o viteză de 103 km/h pe DN 6, în municipiul Timişoara, pe un sector de drum cu o restricţie de 70 km/h.

Poliţiştii au procedat la legitimarea conducătorului auto, care a declarat că nu are actul de identitate asupra sa, fapt pentru care a oferit datele verbal. S-a efectuat controlul autoturismului, poliţiştii găsind în interior o carte de identitate pe un alt nume.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Măguri, judeţul Timiş, care s-a aflat la volanul autoturismului, nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar datele de stare civilă care le-a declarat iniţial sunt false.

”Mincinosul” are acum dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în declaraţii şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare