Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

INCREDIBIL! O lugojeancă a plătit 5.000 de euro să-şi salveze fratele dintr-un FALS accident de circulație!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Metoda “accidentul” face victime peste tot în țară, iar asta datorită lipsei de informare a cetățenilor simpli, care par că nu privest la televizor, nu citesc zire și nici nu folosesc internetul. Metoda a făcut o nouă victimă la Lugoj. Incidentul s-a petrecut marţi, iar în plasa hoților a fost ”prinsă” o tânără în vârstă de 25 de ani din cartierul Cotu Mic.

La orele prânzului, lugojeanca a observat că un număr necunoscut o apela la telefon, iar după ce a răspuns, tânăra a fost cuprinsă de un val de şoc. Femeia era anunțată de un bărbat că, trebuie să achite de urgență suma de 5.000 de euro, pentru ca fratele ei, care a provocat un accident grav de circulaţie, urmează să fie operat de urgență, pentru a nu-și pierde viața. Speriată, tânăra, fără a da dovadă de nicio urmă de discernământ, a strâns banii ceruți de omul de la telefon.

După ce a adunat toți banii, femeia și-a dat întâlnire cu persoana indicată pe o stadă din Lugoj, în miez de zi. Sora presupusului bărbat accidentat a înmânat banii bărbatului, totul ieșind la iveală câteva ore mai târziu, când lugojeanca pare să-și fi revenit din starea de slăbiciune și și-a dat seama că a fost înșelată, moment la care a chemat poliţia.

”Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorilor, precum şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat”, a declarat pentru redeşteptarea.ro Ancuţa Morariu, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Flagrant video! Timișoara, raiul hoților și spărgătorilor care acționează la lumina zilei

Ca la noi, la nimeni! Cam așa arata viața de zi cu zi într-o...

Doi scandalagii din Lugoj, cunoscuți de Poliție, recidivează! I-au furat banii și i-au spart telefonul unui bărbat

La nici o lună după ce au provocat un scandal la un botez din...

La furat de baterii auto din curtea Selgros

Polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică și Intervenție Rapidă, aflați în patrulare aseară,...