euro-bani-blonda

Metoda “accidentul” face victime peste tot în țară, iar asta datorită lipsei de informare a cetățenilor simpli, care par că nu privest la televizor, nu citesc zire și nici nu folosesc internetul. Metoda a făcut o nouă victimă la Lugoj. Incidentul s-a petrecut marţi, iar în plasa hoților a fost ”prinsă” o tânără în vârstă de 25 de ani din cartierul Cotu Mic.

La orele prânzului, lugojeanca a observat că un număr necunoscut o apela la telefon, iar după ce a răspuns, tânăra a fost cuprinsă de un val de şoc. Femeia era anunțată de un bărbat că, trebuie să achite de urgență suma de 5.000 de euro, pentru ca fratele ei, care a provocat un accident grav de circulaţie, urmează să fie operat de urgență, pentru a nu-și pierde viața. Speriată, tânăra, fără a da dovadă de nicio urmă de discernământ, a strâns banii ceruți de omul de la telefon.

După ce a adunat toți banii, femeia și-a dat întâlnire cu persoana indicată pe o stadă din Lugoj, în miez de zi. Sora presupusului bărbat accidentat a înmânat banii bărbatului, totul ieșind la iveală câteva ore mai târziu, când lugojeanca pare să-și fi revenit din starea de slăbiciune și și-a dat seama că a fost înșelată, moment la care a chemat poliţia.

”Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorilor, precum şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat”, a declarat pentru redeşteptarea.ro Ancuţa Morariu, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here