Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

11.000 de ţigări de contrabandă, în portbagajul unui timişorean. Poliţiştii l-au arestat pe loc

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Miercuri, 11 septembrie 2013, în baza unor informaţii, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara s-au deplasat în zona Pieţei 700 Timişoara, unde au oprit pentru control un autoturism condus de către C. Claudiu, de 38 de ani, din municipiu.

Procedând la controlul autovehiculului, poliţiştii au constatat că bărbatul deţinea în portbagaj mai multe cartuşe de ţigări, pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Persoana a fost condusă la sediul secţiei pentru continuarea cercetărilor. S-a stabilit că transporta 11.000 de ţigarete, de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzător.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării peste limita a 10.000 de ţigarete şi contrabandă. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Arestul I.P.J. Timiş.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare