Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalGrup specializat în trafic cu țigări de contrabandă, DESTRUCTURAT de procurorii DIICOT

Grup specializat în trafic cu țigări de contrabandă, DESTRUCTURAT de procurorii DIICOT

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Procurorii DIICOT au efectuat nu mai puțin de 32 de percheziții la mai multe domicilii de pe raza județelor Brăila, Galați și Suceava, în cadrul unei acțiuni care vizează destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunii de contrabandă calificată. Există suspiciunea că, încă din anul 2010, acest grup a făcut contrabandă cu produse din tutun care provin din Ucraina și Republica Moldova.

Prejudiciul la care se ridică toată activitatea de procurare, transportare, depozitare și distribuire a țigărilor este estimat la suma de peste 500.000 de euro. Nu mai puțin de 70 de persoane au fost audiate la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Brăila.

De altfel, traficul cu țigări de contrabandă pare să fie tot mai mare, după ce în acest weekend au fost depistate într-o piață din Lugoj mai multe persoane asupra cărora s-au găsit mii de țigarete fără acte de proveniență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare