Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Rețea de trafic de persoane din Timișoara, DESTRUCTURATĂ de procurorii DIICOT

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Opt persoane au fost duse la audieri în urma perchezițiilor din această dimineață a procurorilor DIICOT din Timișoara. Împreună cu polițiștii de combatere a criminalității organizate au destructurat o grupare infracțională specializată în trafic de persoane.

Din cercetări a reieșit faptul că, în cursul anului curent, nu mai puțin de șapte persoane cu vârste cuprinse între 23 și 49 de ani, au racolat și exploatat sexual mai multe tinere, cărora le erau promise căsătorii. Victimele provin în mare parte din familii dezorganizate sau cu o situație materială precară, obligate prin constrângere sau inducere în eroare să practice prostituția, atât pe stradă cât și în pensiuni sau hoteluri.

În urma percheziției au fost ridicate mai multe sume de bani, 2.500 de lei și 2.600 de euro, bani care se bănuiește că provin din activitatea infracțională a acestora.

Oamenii legii efectuează în continuare cercetări față de suspecți, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și lipsire de libertate în mod ilegal.

UPDATE. Procurorii DIICOT i-au reținut pentru o perioadă de 30 de zile pe inculpații Vasile Lăcătuș Bidani, Claudiu Lăcătuș, Bidani Lăcătuș, Florica Rezmiveș pentru săvârșirea infracțiunii de constituire în grup infracțional organizat, trafic de persoane, trafic de minori și lipsire de libertate în mod ilegal. Acțiunea a fost efectuată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare