Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Hoț de biciclete, prins de polițiștii timișoreni

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Polițiștii timișoreni au reușit să prindă un hoț de biciclete. Este vorba despre un bărbat de 42 de ani, care a fost reținut pentru 24 de ore.

„La data de 16 mai a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei 5 Timişoara au identificat un bărbat de 42 de ani, bănuit de furtul unei biciclete. În fapt, la data de 01 aprilie a.c., bănuitul, prin tăierea sistemului de asigurare, ar fi sustras o bicicletă dintr-un rastel situat în parcarea unui centru comercial, din Timişoara”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat. El a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză,dar şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...