Ultimele pregătiri pentru Timișoara Air Show

- Advertisement -

Doar câteva zile ne despart de mitingul Timișoara Air Show. Organizatorii au făcut publice toate detaliile legate de manifestarea ce va avea loc pe Aeroportul Internațional Timișoara. Pentru a face loc mitingului, orele de decolare pentru o parte din curse au fost modificate.

Timișorenii se vor putea bucura de demonstrații aeriene spectaculoase, sâmbătă, 21 mai, de la ora 9. Organizatorii spun că au învățat din edițiile anterioare și că evenimentul aflat la cea de-a treia ediție se va desfășura fără probleme.

„Am luat decizia ca anul acesta să organizăm mai repede Timișoara Air Show pentru că în anii anteriori au fost temperaturi extrem de ridicate, undeva la 40 și grade Celsius. Au plecat oamenii înainte de închiderea spectacolului. Se anunță 24 de grade, cred că vor fi condiții optime. Este un Comitet de administrare a manifestației aeriene, care s-a ocupat ca totul să decurgă bine”, a declarat Dan Idolul directorul Aeroportului Internațional Timișoara.

Timișorenii pot ajunge la aeroport cu bicicleta sau cu mijloacele de transport în comun, care vor fi suplimentate în ziua mitingului. Cei care aleg să meargă cu mașina vor avea la dispoziție aproximativ 3.000 de locuri de parcare, iar intrarea spre aceasta va fi imediat după fabrica Dura. Pentru a evita aglomerația, vor avea acces în parcarea aeroportului doar pasagerii, pe baza biletului printat, organizatorii și invitații la miting. În zonă vor fi filtre formate din angajați ai aeroportului și polițiști rutieri, pentru a direcționa participanții. Intrarea la miting este gratuită, iar în interior vor fi standuri cu mâncare și băuturi.

Cei prezenți sâmbătă dimineață pe Aeroportul Timișoara vor avea ocazia să urmărească demonstrații cu elicoptere PUMA ale Ministerului Apărării, dar și acrobații ale formațiilor Baltic Bees, ASALT și Iacării Acrobați.

Mitingul aviatic va afecta circulația aeriană sâmbătă, 21 mai. Astfel o cursă Timișoara-Bergamo a fost anulată, iar alte două, modificate. Este vorba despre cea spre Roma, cu plecare de la 7, care a fost amânată pentru 08.50 și cea spre Dortmund, ce va zbura de pe aeroport la ora 08.15.

[responsive_youtube

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

”Aș da zile de la mine”, în FINALĂ! Timișoreanca Cristina Bălan, la un pas de Vocea României VIDEO

Peste 1,2 milioane de români au privit vineri seara...

Primarul Koller – vilele şi moşia sa din „Paradisul Verde” de la Icloda, fără autorizaţii FOTO

Așa cum v-am "povestit" încă din "episoadele" trecute, primarul...

Cartierele vechi ale Timişoarei, temelia oraşului modern de azi

Sub denumirea de Maierele Române cartierul ia fiinţă în jurul...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare