După ce-au ratat finala de pe propriul teren, „Leii” au obţinut medalia de bronz în Cupa României. BC Timişoara 100-93 CSU Ploieşti

- Advertisement -

BC Timişoara a pierdut sâmbătă semifinala Final Four-ului ce se desfăşoară chiar în oraşul de pe Bega, alb-violeţii fiind învinşi de Gaz Metan Mediaş, scor 92-86. Bănăţenii şi-au luat o mică revenşă duminică, reuşind să pbţină medalia de bronz după ce au trecut de CSU Ploieşti, scor 100-93, în finala mică.

Începutul partidei din cea de-a doua zi a Final Four-ului a fost bun pentru BC Timişoara, „leii” adjudecându-şi primul sfert cu 25-21. Gazdele turneului final al Cupei României au reuşit să încheie în avantaj şi sfertul doi, chiar dacă acesta a scăzut enorm, scorul pauzei mari fiind 43-40.

Cu nouă puncte înscrise de timişoreni la o singură fază, imediat de la ieşirea de la cabine, alb-violeţii aveau din nou avantaj, ceea ce îi făcea să spere măcar la medalia de bronz. Chiar dacă meciul a fost unul plin de greşeli, alb-violeţii au reuşit să se desprindă la 20 de puncte faţă de adversar, la numai două minute de la startul sfertului trei, pentru la final de meci, tabela de scor, să indice 100-93, rezultat ce le-a adus timişorenilor medalia de bronz.

Cei mai importanţi marcatori ai Timişoarei au fost: Zlatko Jovanovic – 22 de puncte, Sarovic – 18 şi Downey – 15. Sursa foto:Facebook.com

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare