ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Florin Bîrsășteanu, Marius Craina și Sebastian Răducanu, printre posibilii candidați la Primăria Timișoara în 2016

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sorin Grindeanu, președintele PSD Timiș, a vorbit într-un mod deschis, încântat, de alegerile locale din 2016, fiind optimist în ceea ce prevede viitorul. Ministrul Comunicațiilor a precizat că, deși se află în pregătiri pentru stabilirea candidațiilor, până în toamnă vor fi stabiliți cu toții.

„Am chiar măsurători, încă de prin iunie, înainte de concedii celebre. Sunt aproape convins că domnul Robu va avea o surpriză majoră în primăvara anului viitor. Dincolo de cine va câștiga, că va fi PSD, ca va fi independent sau o coaliție, lăsați-ne să găsim cea mai bună variantă, să venim cu o propunere și să câștige Primăria Timișoara. Analizăm toate variantele, iar pe lista candidaților potențiali se află oameni precum Sebastian Răducanu, președintele PSD Timișoara, Marius Craina, președintele executiv al PSD Timișoara sau Florin Bîrsășteanu. Oameni eligibili în a fi candidații noștri”, a precizat Sorin Grindeanu.

În ceea ce privește posibila candidatură a sa la Primăria Timișoara, Ministrul Comunicațiilor a ținut să se destăinuie, spunând că este una dintre dorințele sale. „Am început această conferință de presă spunându-vă că eu rămân Timișorean, chiar dacă lucrez în momentul de față la București. Dacă partidul și colegii mei vor considera că sunt o variantă bună pentru a candida la Primăria Timișoara, trebuie să ascultăm de ce zice marea majoritate. Ca și dorință personală, îmi doresc, dacă se poate pune în balanță. Aici nu dictează nimeni, decide majoritatea, nu e partidul pe CF”, a conchis Sorin Grindeanu.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=jowUzvsU-WM&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore