Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăFlorin Bîrsășteanu, Marius Craina și Sebastian Răducanu, printre posibilii candidați la Primăria...

Florin Bîrsășteanu, Marius Craina și Sebastian Răducanu, printre posibilii candidați la Primăria Timișoara în 2016

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sorin Grindeanu, președintele PSD Timiș, a vorbit într-un mod deschis, încântat, de alegerile locale din 2016, fiind optimist în ceea ce prevede viitorul. Ministrul Comunicațiilor a precizat că, deși se află în pregătiri pentru stabilirea candidațiilor, până în toamnă vor fi stabiliți cu toții.

„Am chiar măsurători, încă de prin iunie, înainte de concedii celebre. Sunt aproape convins că domnul Robu va avea o surpriză majoră în primăvara anului viitor. Dincolo de cine va câștiga, că va fi PSD, ca va fi independent sau o coaliție, lăsați-ne să găsim cea mai bună variantă, să venim cu o propunere și să câștige Primăria Timișoara. Analizăm toate variantele, iar pe lista candidaților potențiali se află oameni precum Sebastian Răducanu, președintele PSD Timișoara, Marius Craina, președintele executiv al PSD Timișoara sau Florin Bîrsășteanu. Oameni eligibili în a fi candidații noștri”, a precizat Sorin Grindeanu.

În ceea ce privește posibila candidatură a sa la Primăria Timișoara, Ministrul Comunicațiilor a ținut să se destăinuie, spunând că este una dintre dorințele sale. „Am început această conferință de presă spunându-vă că eu rămân Timișorean, chiar dacă lucrez în momentul de față la București. Dacă partidul și colegii mei vor considera că sunt o variantă bună pentru a candida la Primăria Timișoara, trebuie să ascultăm de ce zice marea majoritate. Ca și dorință personală, îmi doresc, dacă se poate pune în balanță. Aici nu dictează nimeni, decide majoritatea, nu e partidul pe CF”, a conchis Sorin Grindeanu.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=jowUzvsU-WM&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

PSD Timiș îl aruncă pe Claudiu Ciolac în lupta pentru Primăria comunei Voiteg

Principale partide politice din Timiș sunt, din nou, în dispozitiv. Nici nu au terminat...

Timisorenii sunt oameni inteligenți și așa trebuie să devină și orașul – un Smart City

Începând de ieri, Cluj-Napoca a mai bifat o premieră națională: a făcut primul pas...