ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Bănățenii ”scapă” printre degete două puncte, acasă. Poli Timișoara 1-1 CSU Craiova

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Alb-violeții ”pierdură” două puncte printre degete. CSU Craiova s-a dovedit o ”nucă tare”, care a lovit pe final, după ce elevii lui Dan Alexa s-au văzut deja cu trei puncte în buzunar.

Deși începea cu noua achiziție, Marius Croitoru în primul ”11”, Poli și Universitatea s-au tatonat reciproc pe parcursul primului mitn. Numai șutul lui Goga (minutul 13) în plasa laterală a lui Bălgrădean merită menționat la capitolul mari ocazii de gol pentru alb-violeți, în timp ce oltenii au avut șansa deschiderii scorului prin Acka, în minutul 43, asta după ce Croitoru, cu zece minute mai devreme a tras excelent de la mare distanță, însă nu a reușit să-l învingă pe goalkeepr-ul oaspeților.

Repriza a doua a început cu ocaziile lui Goga (minutele 49 și 54), și Elek (minutul 52), care nu au reușit, însă, să-l învingă pe Bălgrădean. În minutul 57, Croitoru execută perfect o lovitură liberă, Melinte deviază balonul, cu capul, înspre poarta oltenilor, de unde Elek trimite, tot cu capul, în plasa porții oaspeților (foto), iar scorul devenea 1-0! După mai bine de o oră de joc, Craiova are două ocazii de a egala, însă Mateiu nu reușește să-l învingă pe Kirschtein nici în minutul 62 și nici după alte trei minute. După alte cinci minute, marcatorul timișorenilor este aproape de a dubla avantajul echipei sale, însă nu ajunge la o minge centrată de același Croitoru – cel care s-a dovedit astăzi a fi, poate, cel mai bun transfer al alb-violeților, în urma jocului prestat. Oltenii nu renunță și Madson îl ”încearcă”, în minutul 83, de la 30 de metri pe Kirschtein, care este la post. Cu două minute înainte de final Nuno Rocha ”schimbă” tabela de pe ”Dan Păltinișanu”. Atacantul din Insulele Capului Verde preia o centrare venită de pe partea dreaptă, îi ”ia fața” lui Melinte și trimite în poartă din apropiere, iar scorul avea să se păstreze până la final, 1-1.

Poli Timișoara: Kirschstein, Belu, Melinte, Luchin (c), D. Popescu, Artean, Llorente (min.66- Sarmov), Bărbuţ, Goga (min.58- Zicu), Croitoru (min.75- Rufino), Elek. Antrenor: Dan Alexa.

CS Universitatea Craiova: Bălgrădean (c), Achim, Acka, Dumitraş, Vătăjelu, Zlatinski (min.72- Bancu), Mateiu, Madson (min.85- Măzărache), Ferfelea (min.59- Ivan), Herghelegiu, Nuno Rocha. Antrenori: Emil Săndoi.

Foto: Robert Russ

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore