ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Bănățeni, ATENȚIE! Vine vijelia și aduce GRINDINĂ cu ea

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ANM a anunțat duminică, 16 august 2015, că începând din această seară, de la ora 23:00 și până marți, 18 august, în jurul aceleiași ore, vom avea parte de instabilitate atmosferică accentuată.

Meteorologii precizează că în intervalul menţionat instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în toată ţara. Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor avea şi aspect de vijelie, în noaptea de duminică spre luni, 16/17 august, în Banat şi Oltenia, apoi şi în celelalte regiuni.

Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar în 24 de ore se vor cumula cantităţi de apă ce vor depăşi local 20 l/mp şi pe arii restrânse, îndeosebi în zonele de deal şi de munte, 35-40 l/mp. De asemenea, ANM anunță că vor fi şi căderi de grindină.

Canicula nu ”renunță” la România. Timișul sub Cod Galben

cod galben si portocaliuDe asemenea, se menține avertizarea de Cod Galben de caniculă pe durata zilei de astăzi, când vremea va fi în continuare etrem de caldă în vestul, sudul şi local în centrul ţării, unde se vor înregistra temperaturi maxime de 35-37 de grade Celsius. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi, în Câmpia Română şi Câmpia de Vest şi izolat în rest.

Codul Portocaliu de caniculă este instituit în judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman şi Giurgiu, unde vor fi temperaturi maxime de 37-38 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi accentuat.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore