Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialRestricții de circulație, în Timiş, pentru autovehiculele de peste 7,5 t, din...

Restricții de circulație, în Timiş, pentru autovehiculele de peste 7,5 t, din cauza caniculei

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Atenție, șoferi! Se instituie restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 t, din cauza condițiilor meteo deosebite. Restricțiile sunt valabile în perioada 29-31 iulie, în intervalul orar 12:00- 20:00, pe întreaga rețea rutieră a județului Timiș.

Aceste restricții au fost instituite ca urmare a prognozei ANM, respectiv pentru corelarea acestor restricții cu cele instituite pe drumurile naționale de către C.N.A.I.R..

Masurile au fost luate în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern privind regimul drumurilor cu modificările și completările ulterioare, cu excepțiile prevăzute în aceasta, potrivit cărora administratorul drumului „poate interzice temporar circulația vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, pe autostrăzile și drumurile naționale din județele afectate de codul portocaliu, cu excepția: transporturilor de persoane; transporturilor de animale vii și de produse perisabile de origine animală și vegetală; vehicule care participă la intervenții în caz de forță majoră; transporturi funerare; transporturi poștale; transporturi de echipamente de prim ajutor; transporturi pentru distribuire de carburanți; transporturi de mărfuri sub temperatura controlată; transporturi pentru tractări vehicule avariate; transporturi pentru distribuirea de apă și hrană în zonele calamitate; transporturi cu vehicule specializate destinate prin construcție salubrizării; transporturi apă îmbuteliată; transporturi produse provenite din exploatări agricole; transporturi militare implicate în exerciții multinaționale”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare