Vești bune pentru șoferi! Drumul județean 691, între autostradă și limita cu județul Arad va fi modernizat!

- Advertisement -
Încă un drum județean intră în reabilitare! Este vorba despre DJ 691, între nodul A1 din Giarmata și limita cu Aradul, cale de acces importantă pentru timișenii care vor să ajungă, de exemplu, în Lipova.

Într-o primă fază, a fost emis certificatul de urbanism, iar în momentul de față se lucrează la documentație. Există deja alocați banii necesari, iar reprezentații Consiliului Județean anunță că cel mai probabil lucrările de asfaltare propriu-zise vor demara în 2022.

„Este un drum legătură cu județul Arad important pentru mulți timișoreni. În plus, leagă patru comune mari, Giarmata, Pișchia, Fibișul și Mașlocul, de Timișoara și Lipova. Am primit certificatul de urbanism, iar acum lucrăm în ritm alert la documentația tehnico-economică necesară. De altfel, am alocat pe bugetul din acest an suma de 970.000 lei pentru documentații, proiect tehnic și exproprieri. Ne dorim ca execuția propriu-zisă a lucrării să intre pe bugetul de anul viitor”, spune președintele CJ Timiș, Alin Nica.

Drumul județean 691 este vizat și de o altă investiție importantă a Consiliul Județean, aflată deja în execuție. Este vorba despre lărgirea șoselei la patru benzi, de la ieșirea din Timișoara, pe raza comunei Dumbrăvița, până la nodul cu A1, în Giarmata.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare