Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Vremea nu se lasă! COD GALBEN de vreme rea la GĂTAIA, ACUM!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Inundațiile din județul Timiș nu s-au soldat cu victime omenești, ceea ce este cel mai important și asta totul datorită mobilizării exemplare a instituțiilor aparținătoare Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Apărării Naționale, care au trimis în zonele afectate de inundații sute de angajați pentru a ajuta localnicii.

Din nefericire, în urmă cu puțină vreme, meteorologii au emis o nouă avertizare de vreme rea și fenomene periculoase tocmai în acea zonă. Administrația Naționala de Meteorologie a emis COD GALBEN valabil între orele: 17:15 și 18:15, acesta fiind adresat în general zonei de sud a județului Timiș, îndeosebi zonei localității Gătaia.

Se vor semnala cantități de apă de peste 25l/mp, descărcări electrice, dar și intensificări de scurtă durată ale vântului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare