ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Vremea nu se lasă! COD GALBEN de vreme rea la GĂTAIA, ACUM!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Inundațiile din județul Timiș nu s-au soldat cu victime omenești, ceea ce este cel mai important și asta totul datorită mobilizării exemplare a instituțiilor aparținătoare Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Apărării Naționale, care au trimis în zonele afectate de inundații sute de angajați pentru a ajuta localnicii.

Din nefericire, în urmă cu puțină vreme, meteorologii au emis o nouă avertizare de vreme rea și fenomene periculoase tocmai în acea zonă. Administrația Naționala de Meteorologie a emis COD GALBEN valabil între orele: 17:15 și 18:15, acesta fiind adresat în general zonei de sud a județului Timiș, îndeosebi zonei localității Gătaia.

Se vor semnala cantități de apă de peste 25l/mp, descărcări electrice, dar și intensificări de scurtă durată ale vântului.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore