Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialRAZIE a polițiștilor din Timișoara, azi-noapte! Cine a mai participat la acțiune...

RAZIE a polițiștilor din Timișoara, azi-noapte! Cine a mai participat la acțiune FOTO/VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În noaptea de 1 spre 2 august 2014, poliţiştii Serviciului Rutier, sprijiniţi de cei de la ordine publică, au acţionat pe raza municipiului Timişoara, în scopul impunerii respectării normelor rutiere în rândul conducătorilor de vehicule. Razia oamenilor legii s-a desfăşurat între orele 20:00-4:00 şi a avut drept scop prevenirea accidentelor produse pe fondul nerespectării normelor rutiere de către conducătorii de autoturisme şi vehicule pe două roţi.

Poliţiştii au controlat 1348 de vehicule, dintre care 139 au fost motociclete și mopede. În urma activităţilor întreprinse, oamenii legii au întocmit 11 dosare penale, 3 fiind pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice. Au fost aplicate 139 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 35.000 de lei, 19 dintre acestea fiind pentru conducătorii de vehicule pe două roţi. Totodată, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 14 permise de conducere şi au retras 43 de certificate de înmatriculare.

La acţiune au participat si specialişti din cadrul Registrului Auto Român.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare