Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialMotivul pentru care IPJ Timiş îl caută asiduu pe şoferul care a...

Motivul pentru care IPJ Timiş îl caută asiduu pe şoferul care a lovit o biciclistă şi a fugit de la locul accidentului

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Şoferul care a accidentat grav o femeie de 63 de ani pe o trecere de pietoni din Ghiroda nu a fost găsit de oamenii legii. La o zi de la producerea teribilului accident în care şoferul unui BMW înmatriculat în Irlanda nu a acordat prioritate de trecere unei bicicliste izbind-o în plin, omul nu a fost identificat de oamenii legii, aşa că, după ce a fugit de la faţa locului acesta este încă în liberate. Întregul incident a fost surprins de camerele de luat vederi însă imaginile sunt neclare astfel că deocamdată omul nu a fost identificat.

Din informaţii pe surse femeia ar fi mama unei procuroare din Timişoara astfel că agenţii de la IPJ Timiş fac toate eforturile pentru a-l găsi pe cel care a cauzat accidentul. „Momentan nu a fost identificat, dar va fi, e o chestiune de timp. Colegii fac verificări”, a declarat pentru Vocea Timişului purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare