Şoferul care a accidentat grav o femeie de 63 de ani pe o trecere de pietoni din Ghiroda nu a fost găsit de oamenii legii. La o zi de la producerea teribilului accident în care şoferul unui BMW înmatriculat în Irlanda nu a acordat prioritate de trecere unei bicicliste izbind-o în plin, omul nu a fost identificat de oamenii legii, aşa că, după ce a fugit de la faţa locului acesta este încă în liberate. Întregul incident a fost surprins de camerele de luat vederi însă imaginile sunt neclare astfel că deocamdată omul nu a fost identificat.

Din informaţii pe surse femeia ar fi mama unei procuroare din Timişoara astfel că agenţii de la IPJ Timiş fac toate eforturile pentru a-l găsi pe cel care a cauzat accidentul. „Momentan nu a fost identificat, dar va fi, e o chestiune de timp. Colegii fac verificări”, a declarat pentru Vocea Timişului purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.