Acțiunea polițiștilor de păstrare a ordinii publice în Timiș a însumat amenzi de 30.000 lei

- Advertisement -

Polițiștii din județul Timiș au desfășurat în data de 17- 18 februarie o acțiune de asigurare a unui climat de ordine și siguranță publică la nivelul întregului județ. Au fost legitimate aproape 350 de persoane și controlate 183 de vehicule, fiind constatate 3 infracțiuni și aplicate 171 de sancțiuni în valoare totală de peste 30.000 lei.

Polițiștii Postului de Poliție Mănăștiur l-au identificat pe S. Dacian din localitatea Făget care transporta o căruță de lemne de foc fără a putea dovedi de unde le are. Polițiștii au ajuns la concluzia că bărbatul ar fi sustra 2 metri cubi din rampa cantonului Pădureni. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru furt califica și a fost sancționat cu suma de 2000 de lei.

La Răchita a fost depista un bărbat în timp ce efectua trafic cu țigări de contrabandă. În urma verificărilor, polițiștii au constata că P.Alin, domiciliat în Lugoj, deținea ilegal 9600 de țigări. Bărbatul a fost condus la sediu poliției și i s-a întocmit dosar penal pentru „deținere și vânzare de bunuri sau mărfuri care trebuie plasate sub regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia” a declara purtătorul de cuvânt al poliței.

La Timișoara, polițiștii au reușit să îl prindă pe I. Casian în vârstă de 34 de ani care este acuzat că în 2010 ar fi furat mai multe țevi de cupru dintr-o societate comercială. Prejudiciul creat se ridică la peste 6000 de lei. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat și este cercetat în stare de libertate.

Tot la Timișoara, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au depistat un minor de 17 ani care era suspectat de tâlhărie. Polițiștii susțin că N.M din Reșița l-ar fi lovit și deposedat de telefonul mobil și de o sump de bani pe B. Norbert, 19 ani, din localitatea Hodoni. Reșițeanul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Timiș.

Dacă săptămâna trecută a șoferii indisciplinați au fost luați la ochi de către poliția rutieră. To în cadrul acțiunii de ieri și alaltăieri, a venit rândul pietonilor să fie atenționați. Drept urmare,  78 de pietoni au fost amendați pentru traversarea neregulamentară a drumurilor publice. Au mai fost reținute 19 permise de conducere, majoritatea fiind luate pentru neacordarea de prioritate.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Ochiul Beiului, un colţ de natură scăldat în legende FOTO

Aşezată în judeţul Caraş, Ochiul Beiului se numără printre...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Articole asemănătoare

Amenzi de peste 60.000 de lei date de poliţişti, în câteva ore! Au fost reţinute şi 31 de permise de conducere

Poliţiştii rutieri au acţionat ieri, în intervalul orar 10:00-18:00,...

O nouă acțiune de deratizare la Timișoara, în perioada 15-30 noiembrie!

Primăria Timişoara anunță că, în perioada 15 – 30...

Aproape 200 de amenzi și 6 permise de conducere, reținute de polițiști, în doar cinci ore!

Acțiune a polițiștilor rutieri în această dimineață, pe raza...

Poliţiştii timişoreni, în stradă! Amenzi şi permise reţinute, în doar două ore!

Polițiștii rutieri au acționat în această dimineaţă, pe raza...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img