Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Parcarea pe piste de biciclete, MODA la Timisoara. Locațiile preferate de șoferii nesimțiți

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Preferă să încalce legea decât să meargă câteva sute de metri pe jos. Vorbim despre zeci de şoferi din Timişoara care zi de zi aleg să îşi lase maşinile staţionate în locuri nepermise, pentru luxul de a merge cât mai puţin pe jos până la destinaţia dorită. Agenţii de la Poliţia Locală Timişoara fac însă zi de zi controale în teren. Doar săptămâna trecută 21 de şoferi au fost amendaţi de poliţişti pentru că au parcat pe pistele de biciclete.

„Cele mai frecvente locații în care s-au constatat astfel de probleme sunt Bdul Republicii, str. Gheorghe Lazăr și str. Paris. În ultima lună au fost aplicate un număr 307 sancțiuni contravenționale, parte dintre acestea întocmite pe loc, iar o parte în urma aplicării de colante autoadezive. Sancțiunile prevăzute de OUG 195/2002 fiind între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, respectiv oprire sau staționare. Poliția Locală atenționează din nou conducătorii auto să nu mai parcheze pe pistele special amenajate pentru vehiculele cu două roți deoarece în caz contrar riscă sancțiuni drastice sau chiar ridicarea autoturismelor care blochează trecerea bicicliștilor”, a informat Poliţia Locală.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare