Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Parcarea pe piste de biciclete, MODA la Timisoara. Locațiile preferate de șoferii nesimțiți

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Preferă să încalce legea decât să meargă câteva sute de metri pe jos. Vorbim despre zeci de şoferi din Timişoara care zi de zi aleg să îşi lase maşinile staţionate în locuri nepermise, pentru luxul de a merge cât mai puţin pe jos până la destinaţia dorită. Agenţii de la Poliţia Locală Timişoara fac însă zi de zi controale în teren. Doar săptămâna trecută 21 de şoferi au fost amendaţi de poliţişti pentru că au parcat pe pistele de biciclete.

„Cele mai frecvente locații în care s-au constatat astfel de probleme sunt Bdul Republicii, str. Gheorghe Lazăr și str. Paris. În ultima lună au fost aplicate un număr 307 sancțiuni contravenționale, parte dintre acestea întocmite pe loc, iar o parte în urma aplicării de colante autoadezive. Sancțiunile prevăzute de OUG 195/2002 fiind între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, respectiv oprire sau staționare. Poliția Locală atenționează din nou conducătorii auto să nu mai parcheze pe pistele special amenajate pentru vehiculele cu două roți deoarece în caz contrar riscă sancțiuni drastice sau chiar ridicarea autoturismelor care blochează trecerea bicicliștilor”, a informat Poliţia Locală.

Foto: Arhivă

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore