Fapte bune in prag de sarbatori. Angajatii ANAF Timisoara, campanie de donare de sange

0
697

Criza de sânge din spitalele din toată ţara este una din cele mai grave probleme cu care se confruntă sistemul medical românesc. Numărul celor care aleg să doneze sânge este din păcate insuficient. Sărbătorile de iarnă par să fie însă un bun prilej de mobilizare, cel puţin în Timişoara, acolo unde angajaţii ANAF sunt aşteptaţi luni, la sediul instituţiei, unde se va desfasura prima campanie de donare de sânge de acest gen.

„Punctul de recoltare va fi în amfiteatrul DGRFP Timişoara, unde va fi amplasat un centru mobil dotat cu echipamentele medicale necesare donării. Acest eveniment a fost posibil cu sprijinul conducerii DGRFP Timişoara, a Sindicatului FINTIM, Colegiului Pacienţilor sucursala Timişoara, Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Timişoara, JCI Timişoara şi nu în ultimul rând sponsorului SC DATAMAX LINE SRL care a realizat şi printat afişele campaniei”, transmite ANAF Timişoara.

Foto: Arhivă

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.