Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Deşi e obligatorie, centura de siguranţă pune „probleme” şoferilor. 1.900 de amenzi date de „Rutieră” în 14 zile, în Timiş

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Poliţiştii rutieri din Timiş au aplicat, în circa două săptămâni, peste 1.900 de sancţiuni contravenţionale pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Aceştia au acţionat în perioada 1-14 noiembrie 2013 pe toate tipurile de drumuri, atât pe cele naţionale cât şi judeţene sau comunale. Oamenii legii au fost prezenţă „în stradă” în număr de 48 de agenţi zilnic pentru buna desfăşurare a acestei operaţiuni.

1.915 este numărul exact de sancţiuni contravenţionale aplicate pentru neutilizarea centurii de siguranţă au aplicat poliţiştii din judeţul nostru, dar şi 207 amenzi pentru folosirea telefonului mobil pe timpul deplasării fără a avea activat dispozitivul „hands free”, iar acţiunea nu s-a încheiat încă.

Scopul acestei acţiuni se vrea a fi impunerea unui climat de disciplină în domeniul circulaţiei rutiere în ceea ce priveşte respectarea regulilor de circulaţie şi a normelor legale care reglementează circulaţia pe drumurile publice, precum şi asigurarea unui climat de siguranţă sporit pentru toţi participanţii la traficul rutier.

Nefolosirea centurii de siguranţă şi celelalte abateri care pun în pericol siguranţa traficului rutier(excesul de viteză, efectuarea unor manevre riscante de depăşire, neacordarea priorităţii celor în drept etc.) conduc la rănirea gravă a persoanelor implicate în astfel de evenimente rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare