Rutiera din Timişoara, liber la dat amenzi pe camerele şi radarele din sistemul de trafic management

- Advertisement -

Dotările din cadrul sistemului de trafic management, implementat cu fonduri europene, în Timişoara, îşi vor dovedi în sfârşit utilitatea. După ce pe toată durata acestei veri Primăria Timişoara şi Poliţia Rutieră din Capitala Banatului s-au războit în declaraţii pe tema amendării şoferilor care trec pe roşu şi sunt suprinşi de camerele de filmat din sistem, astăzi, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, şi şeful IPJ Timiş, Alin Petecel, au semnat protocolul de colaborare prin care poliţiştii rutieri vor putea amenda şoferii certaţi cu legea.

În cadrul sistemului de trafic management au fost amplasate radare la Pasajul Michelangelo, pe ambele sensuri de mers, dar şi la ieşirile din oraş, mai exact pe Calea Buziașului, Calea Dorobanților, Calea Aradului, Calea Lipovei şi Calea Șagului.

Camerele de detectare a trecererii pe roşu sunt amplasate pe tronsoanele Mihai Viteazul – Vasile Pârvan, Cetății – Gh Lazăr, Aradului – Miresei, Republicii – Jiul, Circumvalațiunii – Gh. Lazăr, Simion Bărnuțiu – Dorobanților – Gh. Adam, Calea Șagului – Liviu Rebreanu, Brătianu -Revoluției – Hector, Circumvalațiunii – Brediceanu, dar şi la intersecţia de la Punctele Cardinale.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img