Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieRutiera din Timişoara, liber la dat amenzi pe camerele şi radarele din...

Rutiera din Timişoara, liber la dat amenzi pe camerele şi radarele din sistemul de trafic management

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dotările din cadrul sistemului de trafic management, implementat cu fonduri europene, în Timişoara, îşi vor dovedi în sfârşit utilitatea. După ce pe toată durata acestei veri Primăria Timişoara şi Poliţia Rutieră din Capitala Banatului s-au războit în declaraţii pe tema amendării şoferilor care trec pe roşu şi sunt suprinşi de camerele de filmat din sistem, astăzi, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, şi şeful IPJ Timiş, Alin Petecel, au semnat protocolul de colaborare prin care poliţiştii rutieri vor putea amenda şoferii certaţi cu legea.

În cadrul sistemului de trafic management au fost amplasate radare la Pasajul Michelangelo, pe ambele sensuri de mers, dar şi la ieşirile din oraş, mai exact pe Calea Buziașului, Calea Dorobanților, Calea Aradului, Calea Lipovei şi Calea Șagului.

Camerele de detectare a trecererii pe roşu sunt amplasate pe tronsoanele Mihai Viteazul – Vasile Pârvan, Cetății – Gh Lazăr, Aradului – Miresei, Republicii – Jiul, Circumvalațiunii – Gh. Lazăr, Simion Bărnuțiu – Dorobanților – Gh. Adam, Calea Șagului – Liviu Rebreanu, Brătianu -Revoluției – Hector, Circumvalațiunii – Brediceanu, dar şi la intersecţia de la Punctele Cardinale.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare