AcasăStiriEducatieDRAMATIC 15 copii din Pişchia au început şcoala fără ghiozdane cu rechizite....

DRAMATIC 15 copii din Pişchia au început şcoala fără ghiozdane cu rechizite. Cum îi poţi ajuta

De luni, elevii din toată țara au revenit în bănci. Dacă pentru mulți copii începutul unui nou an școlar a fost un prilej de a-şi impresiona colegii cu hainele noi sau cu ghiozdanele moderne şi scumpe, mulţi elevi au început şcoala fără cele necesare, asta deoarece fac parte din familii cu venituri mici.

Academia Mămicilor din Timişoara a iniţiat o campanie prin care îndeamnă oamenii să doneze rechizite pentru micuţii care provin din familii sărace. În Pişchia, 35 de copii au nevoie de ghiozdane pentru nou al şcolar. Doar 20 de ghiozdane echipate cu toate cele de trebuinţă pentru orele de clasă au ajuns la elevii din clasele I-IV din localitate, însă cei care au posibilităţi financiare sunt aşteptaţi în continuare să facă donaţii, asta pentru că în Pişchia mai sunt încă 15 copii care au nevoie de ghizdane.

Fiind în clase mai mari, conținutul ghiozdanului lor diferă, puțin, de al celor mici și ar putea să conțină: caiete studențești dictando și de matematică, caiete de geografie, biologie, desen, penar echipat şi trusa geometrică. Cei care doresc să facă donaţii sunt aşteptaţi la şediul Asociației Școala Mamei Junior – Str. Cluj, nr. 17, între orele 8-20, persoană de contact dr. Ioana Vârtosu.

Mai multe informații aici.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
540CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente