Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEducațieDRAMATIC 15 copii din Pişchia au început şcoala fără ghiozdane cu rechizite....

DRAMATIC 15 copii din Pişchia au început şcoala fără ghiozdane cu rechizite. Cum îi poţi ajuta

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

De luni, elevii din toată țara au revenit în bănci. Dacă pentru mulți copii începutul unui nou an școlar a fost un prilej de a-şi impresiona colegii cu hainele noi sau cu ghiozdanele moderne şi scumpe, mulţi elevi au început şcoala fără cele necesare, asta deoarece fac parte din familii cu venituri mici.

Academia Mămicilor din Timişoara a iniţiat o campanie prin care îndeamnă oamenii să doneze rechizite pentru micuţii care provin din familii sărace. În Pişchia, 35 de copii au nevoie de ghiozdane pentru nou al şcolar. Doar 20 de ghiozdane echipate cu toate cele de trebuinţă pentru orele de clasă au ajuns la elevii din clasele I-IV din localitate, însă cei care au posibilităţi financiare sunt aşteptaţi în continuare să facă donaţii, asta pentru că în Pişchia mai sunt încă 15 copii care au nevoie de ghizdane.

Fiind în clase mai mari, conținutul ghiozdanului lor diferă, puțin, de al celor mici și ar putea să conțină: caiete studențești dictando și de matematică, caiete de geografie, biologie, desen, penar echipat şi trusa geometrică. Cei care doresc să facă donaţii sunt aşteptaţi la şediul Asociației Școala Mamei Junior – Str. Cluj, nr. 17, între orele 8-20, persoană de contact dr. Ioana Vârtosu.

Mai multe informații aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...