ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

FOTO/VIDEO Tupeul şi nesimţirea şoferilor, sancţionate de poliţiştii rutieri, la Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Lucrările de pe strada Andrei Şaguna au dat peste cap traficul rutier din zonă, iar numărul şoferilor care încalcă cu tupeu regulile de circulaţie este pe zi ce trece din ce în ce mai mare.

A fost haos în această dimineaţă pe Calea Dorobanţilor şi pe strada Andrei Şaguna, acolo unde muncitorii de la SDM au schimbat bordurile şi au început lucrările pentru reasfaltarea străzii. Dacă unii şoferi s-au conformat traficului îngreunat din cauza lucrărilor de modernizare din oraş, o altă categorie de şoferi, certaţi cu bunul simţ, nu s-au sfiit să încalce cu nonşalanţă regulile de circulaţie din zonă. „Răsplata” a venit dis de dimineaţă, atunci când agenţii de la Poliţia Rutieră au ieşit în control pe străzile amintite mai sus.

Aceştia au organizat o acţiune fulger la intersecţia străzilor Andrei Şaguna cu Iuliu Grozescu, în cadrul căreia au tras pe dreapta şoferii care nu au respectat regulile de circulaţie. Mai exact, poliţiştii rutieri au pus un echipaj radar pe strada Uzinei, care filma şoferii ce depăşeau coloana în aşteptare la semafor sau şoferii care intrau pe contrasens în staţia de autobuz şi la schimbarea culorii semaforului în verde le tăiau calea celorlalţi şoferi care aşteptau civilizat în coloană. Toţi şoferii, „nervoşi” şi „grăbiţi” au fost sancţionaţi cu puncte de penalizare şi cu amenzi contravenţionale.

Urmăriţi filmarea de mai jos, pentru a vedea cum s-a desfăşurat acţiunea poliţiştilor rutieri.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Ce tupeu dom’le si pe politaii aia nemernici…. Cum sa-i dea amenda si puncte cand el a fost in garda lui Ceausescu ? Sau cand trebuie sa-si duca copilul la scoala si nu incurca pe nimeni ca face la stanga ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore