Actiune-politia-rutiera-pe-strada-Andrei-Saguna3

Lucrările de pe strada Andrei Şaguna au dat peste cap traficul rutier din zonă, iar numărul şoferilor care încalcă cu tupeu regulile de circulaţie este pe zi ce trece din ce în ce mai mare.

A fost haos în această dimineaţă pe Calea Dorobanţilor şi pe strada Andrei Şaguna, acolo unde muncitorii de la SDM au schimbat bordurile şi au început lucrările pentru reasfaltarea străzii. Dacă unii şoferi s-au conformat traficului îngreunat din cauza lucrărilor de modernizare din oraş, o altă categorie de şoferi, certaţi cu bunul simţ, nu s-au sfiit să încalce cu nonşalanţă regulile de circulaţie din zonă. „Răsplata” a venit dis de dimineaţă, atunci când agenţii de la Poliţia Rutieră au ieşit în control pe străzile amintite mai sus.

Aceştia au organizat o acţiune fulger la intersecţia străzilor Andrei Şaguna cu Iuliu Grozescu, în cadrul căreia au tras pe dreapta şoferii care nu au respectat regulile de circulaţie. Mai exact, poliţiştii rutieri au pus un echipaj radar pe strada Uzinei, care filma şoferii ce depăşeau coloana în aşteptare la semafor sau şoferii care intrau pe contrasens în staţia de autobuz şi la schimbarea culorii semaforului în verde le tăiau calea celorlalţi şoferi care aşteptau civilizat în coloană. Toţi şoferii, „nervoşi” şi „grăbiţi” au fost sancţionaţi cu puncte de penalizare şi cu amenzi contravenţionale.

Urmăriţi filmarea de mai jos, pentru a vedea cum s-a desfăşurat acţiunea poliţiştilor rutieri.

1 COMENTARIU

  1. Ce tupeu dom’le si pe politaii aia nemernici…. Cum sa-i dea amenda si puncte cand el a fost in garda lui Ceausescu ? Sau cand trebuie sa-si duca copilul la scoala si nu incurca pe nimeni ca face la stanga ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.