ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

53 de fapte ilegale și amenzi de peste 17.000 de lei, sancțiunile acordate în nouă zile la punctele de trecere a frontierei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara și Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara au demarat, de la 30 noiembrie 2015, un plan comun de menținere, asigurare a ordinii publice și creșterii gradului de siguranță a cetățenilor, atât în punctele de trecere a frontierei, cât și la frontiera verde. 570 de misiuni au fost desfășurate până acum, în urma cărora s-au constatat 53 de fapte ilegale și au fost acordate amenzi de peste 17.000 de lei, în doar nouă zile de la startul proiectului comun.

Dintre cele 53 de fapte ilegale, 14 au fost infracțiuni iar restul de 39 au fost contravenții săvârșite atât de cetățenii români, cât și de cei străini. Apropierea sărbătorilor de iarnă a crescut și traficul de la punctele de trecere, aproape 79.000 de persoane și 27.500 de mijloace de transport traversând granițele.

Tot în baza acestei colaborări au fost depistate ieri, în jurul orei 11.00, 295 de pachete de țigări de contrabandă și 21 de litri de alcool, ascunse în roata de rezervă a unui autoturism.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore