Piața Mehala, din nou sub lupa jandarmeriei. Ce marfă de contrabandă a fost descoperită

0
763

Piața Mehala din Timișoara a fost din nou luată la ochi, duminică, 27 septembrie, de către jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, care încearcă să stârpească comerțul ilicit cu produse de contrabandă. Acțiunea nu a rămas fără urmări. O femeie de 55 de ani, cu inițialele K.S.E., a fost depistată cu 30 de parfumuri contrafăcute asupra sa.

De altfel, un alt bărbat, în vârstă de 45 de ani, deținea la standul de vânzare al hranei pentru câini o cutie de carton care conținea 185 de pachete de țigări de proveniență extracomunitară. Ambele persoane depistate au fost conduse la sediul unității de jandarmi, unde întreaga cantitate de țigări, cât și parfumurile contrafăcute, au fost ridicate și confiscate.

Pe numele bărbatului au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de produse de contrabandă, iar femeii pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Actele de sesizare întocmite vor fi predate spre soluționare Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Spune-ţi opinia civilizat!