ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Piața Mehala, din nou sub lupa jandarmeriei. Ce marfă de contrabandă a fost descoperită

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Piața Mehala din Timișoara a fost din nou luată la ochi, duminică, 27 septembrie, de către jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, care încearcă să stârpească comerțul ilicit cu produse de contrabandă. Acțiunea nu a rămas fără urmări. O femeie de 55 de ani, cu inițialele K.S.E., a fost depistată cu 30 de parfumuri contrafăcute asupra sa.

De altfel, un alt bărbat, în vârstă de 45 de ani, deținea la standul de vânzare al hranei pentru câini o cutie de carton care conținea 185 de pachete de țigări de proveniență extracomunitară. Ambele persoane depistate au fost conduse la sediul unității de jandarmi, unde întreaga cantitate de țigări, cât și parfumurile contrafăcute, au fost ridicate și confiscate.

Pe numele bărbatului au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de produse de contrabandă, iar femeii pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Actele de sesizare întocmite vor fi predate spre soluționare Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore