Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Depistaţi de jandarmi în timp ce vindeau mărfuri de contrabandă în Piața Flavia

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Duminică, 7 iunie 2015, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timişoara au depistat mai multe persoane care ofereau spre vânzare mărfuri contrafăcute şi de contrabandă în piaţa Flavia din Timişoara.

Nici n-au dat intrat bine în piață, că jandarmii au descoperit o femeie de etnie rromă, în vârstă de 30 de ani, care avea asupra ei câteva seturi de cuţite şi parfumuri de o calitate îndoielnică. La vederea jandarmilor, aceasta a încercat să ascundă sub fuste, atât câteva seturi de cuţite, cât şi cele 11 parfumuri contrafăcute. După câteva momente în care a încercat să se victimizeze, femeia a scos toată marfa pe care o avea dosită. Parfumurilede damă şi bărbăteşti, au fost ridicate în vederea confiscării, pe numele acesteia fiind întocmite actele de sesizare în vederea săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute.

Tot în zona pieţei, jandarmii Grupării Mobile i-au depistat pe I.A., în vârstă de 39 de ani, domiciliat în Arad şi pe F.C., în vârstă de 49 de ani, care ofereau spre comercializare, 3.200, respectiv 3.600 ţigarete de contrabandă. Întreaga cantitate de 6,800 de ţigarete a fost ridicată în vederea confiscării de către jandarmii timişoreni, pe numele femeii şi al bărbatului fiind întocmite actele de sesizare în vederea săvârşirii infracţiunii de deţinere sau comercializare de produse de contrabandă.

În jurul orei 11:00, jandarmii au depistat-o pe S.V. în vârstă de 35 de ani, domiciliată în Timişoara, care comercializa alcool etilic concentraţie 96% şi cafea cu marcaj necorespunzător, de pe capota autoturismului personal. A fost luată măsura ridicării în vederea confiscării mărfurilor în vederea confiscării şi predarea acestora Direcţiei Regionale Vamale Timişoara, instituţie care va stabili valoarea sancţiunii contravenţionale care urmează să i-o aplice femeii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Tigari de contrabanda, depistate de jandarmi si ”vamesi” intr-o piata din Timisoara

Trei persoane au fost depistate în timp ce comercializau țigări de contrabandă, în zona...

”Luna si bec” pe trotuarele de langa Piata Flavia, dupa raziile politistilor locali

Noi acțiuni ale polițiștilor locali din Timișoara au fost desfășurate în weekend în zona...

Jandarmii timisoreni cauta viitori colegi. Vezi conditiile de admitere

Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Glad Voievod” Timişoara desfăşoară, în această perioadă, activităţi de recrutare...