Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timişoara au fost angrenați în misiuni specifice pe timpul desfășurării Summit-ului șefilor de stat și de guvern, eveniment ce a avut loc la data de 9 mai 2019. la Sibiu.

Efectivele de jandarmi aflate în misiune au acționat pentru asigurarea securității în zona de responsabilitate și pentru prevenirea unor posibile situații de risc în planul ordinii și siguranței publice.

S-au realizat patrule de ordine publică și s-au constituit filtre care au avut în atenție: verificarea documentelor de acces ale riveranilor, controlul corporal preventiv și al bagajelor, reținerea și depozitarea obiectelor interzise și interzicerea accesului, în zona restricționată, a persoanelor fără drept de acces.

Misiunea jandarmilor timișoreni, desfășurată în zona centrală a municipiului Sibiu, s-a desfășurat în condiții optime, fără incidente din punct de vedere al ordinii publice.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.