Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalFOTO Jandarmii timişoreni s-au intors de la Summit-ul de la Sibiu

FOTO Jandarmii timişoreni s-au intors de la Summit-ul de la Sibiu

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timişoara au fost angrenați în misiuni specifice pe timpul desfășurării Summit-ului șefilor de stat și de guvern, eveniment ce a avut loc la data de 9 mai 2019. la Sibiu.

Efectivele de jandarmi aflate în misiune au acționat pentru asigurarea securității în zona de responsabilitate și pentru prevenirea unor posibile situații de risc în planul ordinii și siguranței publice.

S-au realizat patrule de ordine publică și s-au constituit filtre care au avut în atenție: verificarea documentelor de acces ale riveranilor, controlul corporal preventiv și al bagajelor, reținerea și depozitarea obiectelor interzise și interzicerea accesului, în zona restricționată, a persoanelor fără drept de acces.

Misiunea jandarmilor timișoreni, desfășurată în zona centrală a municipiului Sibiu, s-a desfășurat în condiții optime, fără incidente din punct de vedere al ordinii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare