Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un spaniol si-a pierdut portofelul in centrul Timisoarei. A ajuns la Consulatul Onorific!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Un cetățean spaniol și-a pierdut portofelul în zona centrală a Timișoarei, acolo unde a fost descoperit de doi cetățeni cu mult spirit civic. Aceștia au predat obiectul unei patrule de jandarmi, care, la rândul lor, au predat portofelul Consulatului Onorific al Spaniei în capitala Banatului.

O patrulă de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş aflată în serviciu în centrul orașului a fost abordată de doi cetățeni care le-au înmânat un portofel cu acte și bani aprținând unei persoane domiciliate în Spania.

Fiind găsit în zona centrală a municipiului Timișoara, jandarmii au încercat să identifice persoana prin zonă, dar fără rezultat. După aceste eforturi au dus portofelul la sediul Consulatului Onorific al Spaniei la Timișoara unde au fost primiți de însuși consulul onorific domnul Jose Miguel Vinals Arino care a și luat legătura cu persoana în cauză.

În urma actuivității jandarmilor, consul Spaniei la Timișoara a ținut să-i felicite pe oamenii legii trimițând o scisoare de mulțumire la adresa jandarmilor, care, la rândul lor le mulțumesc cetățenilor pentru spiritul civic de care au dat dovadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare