Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un gorjean a luat la suturi jardinierele de pe Podul Michelangelo. Acum plateste!

- Advertisement -

Un bărbat în vârstă de 26 de ani, din județul Gorj, a fost sancționat după ce a deteriorat, lovind cu piciorul, jardinierele de pe Podul Michelangelo.

S-a supărat tare de tot și s-a crezut luptător. Luptător cu jardinierele cu flori, pe Podul Michelangelo. Polițiștii locali au depistat duminică dimineața, în jurul orei 03:50, un tânăr în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în Târgu Jiu, județul Gorj, care a deteriorat jardinierele cu flori amplasate pe Podul Michelangelo, lovindu-le nervos cu piciorul. Bărbatul a fost sancționat conform HCL 371/2007 pentru deteriorarea acestora.

”Poliția Locală atrage atenția persoanelor care deteriorează sau distrug materialul dendrofloricol, băncile, coșurile de gunoi stradal, alte obiecte de mobilier urban că vor fi sancționate drastic, sancțiunile pentru astfel de fapte ajungând în unele situații până la 2.500 lei”, atrag atenția oamenii legii.

De-a lungul timpului, au fost depistați numeroși tineri care au distrus fie materialul dendrofloricol smulgând florile din jardiniere, fie ghivecele de flori, această distracție fiind sancționată drastic.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore