ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Talhar dat in urmarire, prins de politistii locali in statia de tramvai, la Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un bărbat care era dat în urmărire pentru tâlhărie a fost depistat de polițiștii locali din Timișoara într-o stație de tramvai, chiar înainte de a urca într-un mijloc de transport în comun.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban au depistat astăzi, în jurul orei 11:00, în timp ce se aflau în patrulare, un bărbat dat în urmărire pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Cel în cauză a fost observat de polițiștii locali în stația Traian, în timp ce intenționa să urce într-un tramvai.

Oamenii legii l-au reținut imediat, în baza semnalmentelor puse la dispoziție de Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Timiș în luna ianuarie a acestui an. Cel în cauză se numește C.R., are 32 de ani, are domiciliul în localitatea Girmata și era căutat, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Bărbatul a fost predat pentru continuarea cercetărilor polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore