Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTigari de contrabanda, depistate de jandarmi si ”vamesi” intr-o piata din Timisoara

Tigari de contrabanda, depistate de jandarmi si ”vamesi” intr-o piata din Timisoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Trei persoane au fost depistate în timp ce comercializau țigări de contrabandă, în zona Pieței Iosefin din Timișoara, ca urmare a unei acțiuni comune a jandarmilor Grupării Mobile și a Comisarilor Direcției Regionale Vamale in capitala Banatului.

Trei bărbați au încercat să vândă, în zona pieței Iosefin din municipiul Timișoara, pachete cu țigări despre care există suspiciunea că provin din contrabandă. Aceștia au fost depistați în timpul unei acțiuni desfășurate de către Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara în colaborare cu Direcţia Regională Vamală Timişoara, pentru prevenirea și combaterea comerțului cu produse de contrabandă.

Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor depistate, acestea având domiciliul în municipiul Timișoara. La percheziția efectuată, asupra lor au fost găsite 132 pachete cu țigări, de diferite mărci, nemarcate fiscal.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării și predate Direcţiei Regionale Vamale Timişoara, spre luarea măsurilor ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare