Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Doi scandalagii din Lugoj, cunoscuți de Poliție, recidivează! I-au furat banii și i-au spart telefonul unui bărbat

- Advertisement -
La nici o lună după ce au provocat un scandal la un botez din municipiul Lugoj, doi tineri au fost prinși din nou pe picior greșit. De data aceasta, cei doi sunt cercetați pentru furt, distrugere, loviri și alte violențe.

Mai exact, cei doi, împreună cu alți doi amici de-ai lor, au jefuit în Gara de Nord din Lugoj o persoană singură, care izolată de ochii lumii și care a devenit ținta acestora.

Victima susține că a fost lovită, după care i s-au furat banii, 950 de lei și 300 de euro. De asemenea, hoții i-a spart telefonul mobil pentru a nu putea lua legătura rapid cu forțele de ordine publică.

Jandarmii împreună cu polițiștii au început căutările celor patru persoane.

Din descrierile victimei, jandarmii au găsit 2 persoane, bărbat și femeie, care ulterior le-au dezvăluit și numele celorlalte două persoane participante la infracțiune. Pe filmările de la scandalul din 23 august, pot fi identificate cele două persoane care, de data aceasta, nu se mai rezumă la o contravenție, ci comit infracțiuni de furt, distrugere și loviri și alte violențe”, transmit reprezentanții IJJ Timiș.

În prezent, cei patru sunt cercetați penal pentru furt, distrugere și alte violențe.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=0ResiP46awM]

- Advertisement -
Ioana Danciu
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore