O femeie la spital în urma unui accident cauzat de un șofer care nu s-a asigurat la o depășire

0
1867
Accident-in-Piata-Mehala11

Accident de circulație, joi dimineață, la Timișoara, pe strada Grigore Alexandrescu. Două autoturisme au fost avariate și o femeie a ajuns la spital din cauza unui șofer care a intrat în depășire fără să se asigure.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a petrecut pe strada Grigore Alexandrescu. O șoferiță de 44 de ani, din Timișoara, circula dinspre Calea Torontalului, spre strada Cloșca. Aceasta a vrut să vireze la stânga și s-a asigurat înainte de a efectua manevra. Șoferul ce circula în spatele său le-a declarat oamenilor legii că a oprit autoturismul pentru a-i permite să vireze. Șoferul care circula în spatele său, în aceeași direcție, la volanul unei autoutilitare Ford, un tânăr de 20 de ani, s-a angajat în depășire. A reușit să depășească prima mașină din fața sa, dar deoarece nu s-a asigurat, a intrat în coliziune cu Volkswagenul condus de femeie.

În urma impactului, șoferița a rămas blocată în mașină. Ea a fost scoasă de către pompierii care au ajuns de urgență la locul accidentului, alături de pompieri și echipajele de prim-ajutor. Medicii de pe ambulanță au transportat șoferița la spital, pentru îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor de la locul accidentului, polițiștii au stabilit că vinovat pentru producerea accidentului este șoferul autoutilitarei Ford, care nu s-a asigurat înainte de a depăși. El s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here