Căruțașii ”debusolați” au fost amendați de Poliția Locală. Accesul cu căruțe este INTEZIS în Timișoara FOTO

- Advertisement -

Acțiunea polițiștilor a demarat ca urmare a sesizărilor primite de la timișorenii nemulțumiți de prezența căruțelor pe străzi, întrucât existența acestora duce la dificultăți în desfășurarea traficului rutier, încurcând circulația autovehiculelor și punând în pericol ceilalți conducători auto precum și pietonii.

Mai mult de atât, în unele cazuri persoanele care conduc căruțe transportă cu acestea deșeuri, resturi de la construcții și alte asemenea obiecte, solicitând diverse sume de bani pentru a le transporta, dar pe care le abandonează în Timișoara și în localitățile din apropiere în locuri neautorizate.

În urma acțiunii de la sfârșitul săptămânii trecute au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale de câte 300 lei fiecare conform HCL 251/2002, majoritatea celor sancționați nefiind la prima abatere. Cea mai mare parte dintre posesorii de vehicule cu tracțiune animală au fost depistați în zona Calea Buziașului – Intrarea Neptun, dar, în ultimele luni, au mai fost aplicate peste o sută de sancțiuni pe aceeași linie în zone precum Calea Stan Vidrighin, străzile Sirius, Orion, Sudului, Constantin Prezan, Vasile Balmuș, Aștrilor, dar și pe Ardealul, Gheorghe Adam etc.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția că astfel de acțiuni vor avea loc în continuare în toate zonele orașului și că în cazul repetării săvârșirii de astfel de fapte se va trece și la confiscarea căruțelor.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Amenzi de peste 60.000 de lei date de poliţişti, în câteva ore! Au fost reţinute şi 31 de permise de conducere

Poliţiştii rutieri au acţionat ieri, în intervalul orar 10:00-18:00,...

O nouă acțiune de deratizare la Timișoara, în perioada 15-30 noiembrie!

Primăria Timişoara anunță că, în perioada 15 – 30...

Aproape 200 de amenzi și 6 permise de conducere, reținute de polițiști, în doar cinci ore!

Acțiune a polițiștilor rutieri în această dimineață, pe raza...

Poliţiştii timişoreni, în stradă! Amenzi şi permise reţinute, în doar două ore!

Polițiștii rutieri au acționat în această dimineaţă, pe raza...

Din aceeași categorie

Categorii Populare