Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Căruțașii ”debusolați” au fost amendați de Poliția Locală. Accesul cu căruțe este INTEZIS în Timișoara FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Acțiunea polițiștilor a demarat ca urmare a sesizărilor primite de la timișorenii nemulțumiți de prezența căruțelor pe străzi, întrucât existența acestora duce la dificultăți în desfășurarea traficului rutier, încurcând circulația autovehiculelor și punând în pericol ceilalți conducători auto precum și pietonii.

Mai mult de atât, în unele cazuri persoanele care conduc căruțe transportă cu acestea deșeuri, resturi de la construcții și alte asemenea obiecte, solicitând diverse sume de bani pentru a le transporta, dar pe care le abandonează în Timișoara și în localitățile din apropiere în locuri neautorizate.

În urma acțiunii de la sfârșitul săptămânii trecute au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale de câte 300 lei fiecare conform HCL 251/2002, majoritatea celor sancționați nefiind la prima abatere. Cea mai mare parte dintre posesorii de vehicule cu tracțiune animală au fost depistați în zona Calea Buziașului – Intrarea Neptun, dar, în ultimele luni, au mai fost aplicate peste o sută de sancțiuni pe aceeași linie în zone precum Calea Stan Vidrighin, străzile Sirius, Orion, Sudului, Constantin Prezan, Vasile Balmuș, Aștrilor, dar și pe Ardealul, Gheorghe Adam etc.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția că astfel de acțiuni vor avea loc în continuare în toate zonele orașului și că în cazul repetării săvârșirii de astfel de fapte se va trece și la confiscarea căruțelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare