AcasăStiriSportIMPRESIONANT! Viața Campionului European Daniel Corbeanu, din Timișoara, nu te va lăsa...

IMPRESIONANT! Viața Campionului European Daniel Corbeanu, din Timișoara, nu te va lăsa rece VIDEO

Unul dintre cei mai de seamnă sportivi ai județului Timiș, în ceea ce privește sporturile individuale, luptătorul K1 Daniel Corbeanu, poreclit ”Hiena din Banat”, s-a ales cu un videoclip mai mult decât emoționant, un film de scurt metraj în care este prezentată viața sportivului, copilăria și tinerețea extrem de nefaste prin care a trecut pentru ca astăzi să ajungă un nume, un sportiv adevărat, care reprezintă Timișoara și România pe culmile sportului mondial.

Sportivul a făcut pulică filmarea pe pagina sa de Facebook, Corbeanu Daniel Official, postând următorul mesaj: ”O poveste despre perseverență, curaj și dedicare. Un exemplu că și în România se poate să practici un sport de performanță. Cu foarte multe dificultăți și provocări, dar se poate!”

Mai jos puteți urmări mini-filmul vieții reale, din păcate, a kickboxer-ului Daniel Corbeanu…

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente