Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Fuga la ştafetă – luni, 29.10.2012

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °
Te-ai antrenat în primele luni de studenție fugind de cursuri, acum ești așteptat să fugi pentru universitatea și orașul tău! Intră în confruntarea regiunilor și dă ”Fuga la ștafetă!”

În 29 octombrie, la ora 15:00, studenţii timișoreni se întâlnesc în față la sediul General BRD pentru a reprezenta universitățile timișorene și regiunea Banatului!

Traseu: START Sediu General BRD de pe Bulevardul Corneliu Coposu – Bulevardul Vasile Pârvan – Str 20 Decembrie 1989 – Bulevardul Ion C. Brătianu – Bulevardul Revoluției din 1989- Podul Decebal – Splaiul Nistrului – Bulevardul Corneliu Coposu

SOSIRE Sediul General BRD

Înscriere studenți: www.studentsport.ro/fugalastafeta/inscriere/

Ajută Timișoara să devină Capitala Crosului Universitar dând like la pagina facebook.com/StudentSport . Ziua nu începe la Start și nu se încheie la Sosire, vă invităm să vizitați standurile din cadrul târgului cultural.

Târg cultural între orele 12:00-18:00 în Complexul studențesc, în imediata apropiere a traseului pentru cros.

Rămâi la activităţi şi susține studenţii constănțeni așa cum și Gabi Szabo te susține în această competiție special dedicată ție:

Primul student care va trece linia de sosire va avea onoarea de a da ştafeta studenţilor din Cluj Napoca.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare