Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un fost jucător de la ACS Recaş a vrut să dea de pământ cu ACS… Poli Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Fostul jucător al formaţiei bănăţene (echipă pe scheletul căreia s-a pus baza noii Poli Timişoara), ACS Recaş – Tiberiu Vasile Chivoiu – a declarat în exclusivitate pentru www.voceatimisului.ro că şi-ar dori ca într-o bună zi să devină şi el idolul tribunelor pe Dan Păltinişanu, ca actualul director sportiv al celor de la FC Maramureş.

Dacă până în vara acestui an Tibi Chivoiu a jucat la ACS Recaş, odată cu trecerea formaţiei sub „patronatul” autorităţilor locale din Timişoara, formaţia din oraşul vinului s-a „descompus”, unii dintre jucători semnând mai departe cu noua ACS Poli Timişoara, în timp ce alţii, cum e cazul celui mai sus amintit, a fost nevoit să-şi aleagă un alt drum… şi l-a ales.

Chivoiu a semnat cu FC Maramureş Baia Mare, acolo unde este antrenat de Ioan Tătăran şi supravegheat de cel ce, în urmă cu zece ani, era idolul tribunelor stadionului Dan Păltinişanu – Romulus Buia. „Din păcate eu nu pot să fiu ca el. Eu joc pe alt post, el era mult mai tehnic. E foarte greu să ajungi idol pe Dan Păltinişanu, eu nu mă mai gândesc la aşa ceva. Am aproape 25 de ani, dar nu se ştie niciodată în viaţă ce ne rezervă viitorul” care a continuat ” aşa e în fotbal, nu poţi rămâne doar aproape de casă, trebuie să faci şi sacrifici, să mergi în altă parte” a spus acesta despre plecarea sa la Baia Mare.

Despre partida de sâmbătă, maramureşeanul a recunoscut că ACS Poli poate fi una dintre cele mai serioase pretendente la promovare, neuitând să taxeze, asemeni antrenorului său, prestaţia brigăzii de arbitri. „A fost un meci frumos, am dominat la început, apoi au avut fazele fixe la finalul cărora au reuşit şi golul. Cred că trebuia acordat cartonaş roşu la Petrovic, apoi soarta jocului s-a schimbat, la final am avut un penalty neacordat, dar aşa este în fotbal, cei care ratează mai puţin câştigă. Îi ştiam pe băieţi, am promovat cu ei, unii au rămas la Poli, unde au format un lot bun, cu unele întăriri până la vară pot promova liniştiţi” a încheiat Tibi Chivoiu, unul dintre jucătorii care au dat cele mai mari emoţii portarului timişorean Kirev.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare