Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu le cere plângăcioșilor de la Poli sa plece acasă. Echipa e la un pas de desființare

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ACS Poli este la un pas de desființare – o spune chiar primarul Timișoarei, Nicolae Robu, unul din cei mai mari susținători au echipei pe care a denumit-o „Cea mai Poli Dintre Toate Poli”. După ce Curtea de Conturi a constatat un prejudiciu de peste 35 de milioane de lei produs prin finanțarea ACS alocarea de bani de la bugetul local a fost sistată. Ulterior, Consiliul Concurenței a informat primăria că finanțarea de ACS de la bugetul local ar fi considerată ajutor de stat. Principalul motiv de enervare al primarului Robu sunt jucătorii care, spune acesta, nu doar că nu au performanțe, dar sunt și obraznici și se plâng că nu își primesc salariile la timp. O delegația a ACS Poli va avea astăzi o întâlnire cu primarul Robu pentru a discuta situația.

„Este o echipă a cărei finanțare este obținută în proporție de 90% prin demersuri făcute de mine la firme sau persoane care doresc să facă lucruri bune pentru orașul lor. În aceste condiții, este ofensator să tot vezi atitudini de la unul sau altul. Nu vreau să dau nume, dar printre cei mai obraznici sunt unii care introduși pe teren nu fac nimic și nu știu de ce sunt introduși, da nu mă amestec în formarea echipei. ANAF în loc să ne lase banii pentru trei luni de salarii, așa cum așteptam cu toții să se întâmple, ne-a luat toți cei 720.000 de euro pentru turul campionatului 2017 – 2018 și evident că începând din acest moment lucrurile au mers foarte greu, dar au mers cu restanțe salariale care nu au depășit trei luni niciodată. Acum au depășit trei luni, dar numai la unii jucători. (…) Dacă nu va fi înțelegere se închid porțile și banii nu vor fi primiți niciodată”, a declarat Robu în cadrul conferinței de presă de astăzi.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore