Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialHotii de buzunare, protejati de lege. De ce nu vor fi evacuati...

Hotii de buzunare, protejati de lege. De ce nu vor fi evacuati din locuintele din Piata Traian

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Hoții de buzunare care își fac veacul prin vehiculele Regiei de Transport Timișoara vor beneficia de cazare gratuită în imobilele Primăriei Timișoara până în primăvara acestui an. Asta pentru că legea nu permite ca administrațiile locale și județene să facă evacuări pe durata lunilor în care temperaturile sunt scăzute.

„Au fost evacuate două familii din apartamentele 23 și 31 de pe strada Ion Mihalache numărul 1. Nu mai putem face evacuări pentru că ne împiedică legea. Legea interzice să se facă evacuări între 1 decembrie și 31 martie, dar la 1 aprilie vom evacua cel puțin trei familii care creează probleme în Piața Traian și mai avem procese cu încă trei și sper să fie încheiate și aceste procese. Pas cu pas, curățăm zona de oameni certați cu legea. A fost o mare greseală a administrației precedente alocarea de locuințe în Piața Traian către astfel de oameni într-o piață istorică precum e Piața Traian, cu clădiri atât de frumoase. Nu trebuie transformată acea zonă în una de locuințe sociale”, a anunțat primarul Nicolae Robu astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...