ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Hotii de buzunare, protejati de lege. De ce nu vor fi evacuati din locuintele din Piata Traian

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Hoții de buzunare care își fac veacul prin vehiculele Regiei de Transport Timișoara vor beneficia de cazare gratuită în imobilele Primăriei Timișoara până în primăvara acestui an. Asta pentru că legea nu permite ca administrațiile locale și județene să facă evacuări pe durata lunilor în care temperaturile sunt scăzute.

„Au fost evacuate două familii din apartamentele 23 și 31 de pe strada Ion Mihalache numărul 1. Nu mai putem face evacuări pentru că ne împiedică legea. Legea interzice să se facă evacuări între 1 decembrie și 31 martie, dar la 1 aprilie vom evacua cel puțin trei familii care creează probleme în Piața Traian și mai avem procese cu încă trei și sper să fie încheiate și aceste procese. Pas cu pas, curățăm zona de oameni certați cu legea. A fost o mare greseală a administrației precedente alocarea de locuințe în Piața Traian către astfel de oameni într-o piață istorică precum e Piața Traian, cu clădiri atât de frumoase. Nu trebuie transformată acea zonă în una de locuințe sociale”, a anunțat primarul Nicolae Robu astăzi.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore