Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Vrei să îi vezi pe Zicu sau Mutu pe ”Dan Păltinișanu”? Cumpără-ți bilet, din timp, pentru Poli Timișoara – Petrolul Ploiești

- Advertisement -

Clubul Poli Timișoara a anunțat că începând de astăzi, pune la dispoziția suporterilor bilete pentru partida dintre echipa antrenată de Dan Alexa și Petrolul Ploiești.

Biletele pot fi achiziționate online, de pe site-ul www.ktickets.ro, dar și de la casieria de la stadion (zona vestiarelor), sau de la chioșcul situat la ”Iulius Mall” (zona scărilor rulante).

Prețurile au rămas neschimbate: 10 lei la peluze, 15 lei la tribunele I și II, 25 de lei la tribuna 0. Copiii cu vârsta sub 14 ani vor avea acces gratuit doar pe la poarta J (Peluza Sud).

FOARTE IMPORTANT! Pentru evitarea aglomerațiilor de la case și porți, suporterii sunt rugați să-și procure bilete din timp. În ziua meciului, de la ora 12:00, tichetele vor putea fi cumpărate și de la chioșcurile situate în zona tribunei oficiale și în spatele peluzei nord. ”BILETELE VOR PUTEA FI ACHIZIȚIONATE DOAR PÂNĂ LA ORA 17:30, ÎN ZIUA PARTIDEI!” anunță clubul de pe Bega.

Partida dintre Poli Timișoara și Petrolul Ploiești are loc pe arena ”Dan Păltinișanu”, sâmbătă, 3 mai 2014, cu începere de la ora 19:30 și contează pentru etapa cu numărul 30 din Liga I.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore