ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu îi dă replica lui Grindeanu: „N-aveţi NICIO REALIZARE în viaţa profesională şi politică, sunteți frustrat! ”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După ce Nicolae Robu a anunțat ieri că s-a încheiat licitația pentru construirea unui nou corp la Spitalul de Copii Louis Țurcanu, lucrare pentru care s-au alocat bani doar din bugetul local, deputatul Sorin Grindeanu, care se lăuda anul trecut că va face rost de bani pentru proiect, dar nu a făcut-o, îl ia la rost pe edilul Timișoarei. Deputatul susține că Primăria s-a mișcat foarte greu la acest proiect, și că acest lucru denotă o lipsă acută de seriozitate. Grindeanu a glumit spunând că Spitalul de Copii nu este sediul Pentagonului.

„Mă bucur că s-a finalizat licitaţia, după un an și jumătate. A bătut toate recordurile. După cum domnul Robu ştie foarte bine, poate să înceapă în momentul ăsta finanţarea, dar trebuie să aşteptăm rectificarea de buget, discuţia cu proiectul, când am fost la spitalul de copii, s-a întâmplat în noiembrie 2012. Dacă ne facem că uităm anumite lucruri şi sărim anumite perioade, nu suntem oameni serioşi. Nu s-a proiectat sediul Pentagonului în Timişoara” a declarat Grindeanu.

Mai mult, deputatul PSD e de părere că banii promiși de Ponta și de guvernul PSD au fost pierduți datorită faptului că Nicolae Robu și municipalitatea nu s-a mișcat suficient de repede cu procedurile de demarare a proiectului. Grindeanu a adăugat că e posibil totuși să beneficieze de bani de la Guvern Corpul B, în urma rectificării bugetare.

„Exact acum un an, când am atras atenţia că există posibilitatea să pierdem banii pe anul 2013 pe care guvernul i-a dat, primarul a spus că asta e o prostie şi că nu o să-i pierdem. Uite că i-am pierdut, că nu s-a mişcat aşa de repede. Să fiţi convinşi că la prima rectificare o să facem tot lobby-ul necesar să primim înapoi banii pe care n-a fost în stare să-i cheltuiască”, a conchis deputatul PSD.

Reacția edilului nu s-a lăsat așteptată. Robu consideră că declarațiile de ieri ale lui Grindeanu i-au mai adăugat o bulină neagră deputatului, care continua pe linia învățată de la mentori precum Adrian Năstase.

Prin declaraţiile de astăzi, dl Grindeanu, preşedinte PSD Timişoara, şi-a mai adăugat o bulină neagră la „palmaresul”, oricum „remarcabil”, deja deţinut. Continuaţi pe linia pe care aţi învăţat-o de la mentori precum Adrian Năstase şi discipolii săi – nu-i numesc, ştiuţi fiind, oricum, de toată lumea – şi veţi ajunge „departe”, d-le Grindeanu. De fapt, sunteţi deja „departe”, departe de aprecierea timişorenilor.” este de părere primarul Timișoarei.

Edilul i-a explicat în continuare lui Grindeanu care sunt etapele prin care trece orice proiect de la stadiul inițial, până la finalizare.

„Este ruşinos ca cineva care a fost viceprimar să nu poată înţelege nici după a zecea explicaţie că, pentru a realiza un obiectiv de investiţii, nu sunt suficiente vorbele goale, ci trebuie:
1. Să organizezi o licitaţie / cerere de oferte pentru contractarea proiectantului care să elaboreze studiul de fezabilitate
2. Să ţi se elaboreze studiul de fezabilitate
3. Să organizezi o licitaţie pentru contractarea proiectantului care să elaboreze proiectul tehnic şi detaliile de execuţie
4. Să ţi se elaboreze proiectul tehnic şi detaliile de execuţie
5. Să organizezi o licitaţie pentru contractarea executantului lucrării
6. Să execuţi lucrarea”

În încheiere, primarul Timișoarei îl acuză pe deputatul PSD că este frustrat de faptul că nu are nici o realizare politică sau profesională. Mai mult, Robu crede că aceste declarații îl vor costa scump pe Grindeanu la următoarele alegeri.

„A face toate acestea, d-le Grindeanu, în mai puțin de un an şi jumătate este O PERFORMANŢĂ, nicidecum o tergiversare. Presupun că e greu să fii frustrat – doar presupun, pentru că eu n-am avut motive să fiu NICIODATĂ – şi vă privesc cu compătimire. N-aveţi NICIO REALIZARE în viaţa profesională şi politică/administrativă şi atunci, ce să spuneţi în interviuri?!  Îi împroşcaţi cu noroi pe cei ce au. Atâta puteţi, atâta faceţi! Timişorenii vă vor penaliza, fără-ndoiala, la vot, nevotând PSD!”

 

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore