Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportCea mai tare gală de kickbox intercluburi,”Cupa Ginbox”, are loc la Timișoara,...

Cea mai tare gală de kickbox intercluburi,”Cupa Ginbox”, are loc la Timișoara, luna viitoare FOTO & VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un nou eveniment sportiv de anvergură se pregătește la Timișoara. Gala ”Cupa Ginbox” se vrea mai mult un eveniment la care se vor promova sportivi extrem de tineri, în ring urmând să urce de la copii de numai 4 ani până la profesioniști.

”Vor participa sportivi din Timișoara, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Reșița, Arad, din toată țara de fapt. Va fi o competiție inter-cluburi. La început vom avea meciuri pentru amatori, pentru ca mai târziu să urce în ring luptătorii avansați. Sportivii care luptă în cadrul acestei gale au vârste ce pornesc de la numai 4 ani” ne-a declarat Ginardo Gașpar, organizatorul acestui eveniment.

Cupa Ginbox a fost programată pentru data de 11 mai 2014, la Sala Constantin Jude din Timișoara, în organizarea Clubului Sportiv Ginbox. Pe parcursul galei, în ring vor urca peste 150 de sportivi, aceasta fiind programată să debuteze în jurul orei 12:00 și să se încheie târziu, în noapte, după ora 22:00.

Clubul organizator se axează tocmai pe antrenarea micilor sportivi, antrenorul Ginardo Gașpar ocupându-se personal cu creșterea și învățarea micuților ce vor face performanță în viitor în sporturile de contact. ”Noi am început de jos. Antrenăm în mod special copii. De 4, 5, 6 ani până la cei mai mari. Spre exemplu în gala de pe data de 11 mai va intra în ring Carmin Novac – un puști de numai 14 ani. E un copil foarte talentat. De când ne-am format ca și club, nu a lipsit de la niciun antrenament. Antonio Stagno la fel, un copil foarte talentat și are numai 12 ani” ne-a mai spus Ginardo Gașpar, în calitate de antrenor de această dată.

Așadar, dragi timișoreni, împătimiți ai sporturilor de contact, sunteți așteptați pe data de 11 mai 2014, la Sala ”Olimpia” pentru un adevărat ”maraton” de kickbox.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare