Klash – „Bătălia de pe Bega”- Lupta pentru glorie. O super-gală de kickbox are loc la Timişoara, pe 24 mai la ora 20:00

- Advertisement -

klash 24 maiEveniment de excepţie în peisajul sportiv bănăţean. Gala de kickbox „Klash – Lupta pentru glorie”, în care pasionaţii de arte marţiale din plan local îi vor putea întâlni atât o serie de sportivi din Timişoara, cât şi nume mari precum: Rico Verhoeven, boxerul Tyson Fury sau luptătorul MMA – Sandu Lungu.

24 mai 2013 este o dată ce, cu siguranţă, va rămâne în memoria celor pasionaţi de sporturile de contact. Atunci, la Sala Constantin Jude din Timişoara, va avea loc una dintre cele mai importante evenimente sportive ce include acest tip de sport, iar organizatorii anunţă un show mai mult decât încins. „Klash – Lupta pentru glorie”, aşa cum se numeşte evenimentul pe plan naţional, va începe de la ora 20:00 şi va purta titulatura „Bătălia de pe Bega”. Acesta beneficiază de o amplă expunere la nivel naţional şi internaţional fiind transmis live de GSP Tv în România sau de Boetsch Tv din Rusia.

În cadrul Galei Klash din 24 Mai, vor evolua nume sonore ale sportului profesionist de contact Alviar Lima sau Costel Pasnicicuc cunoscuţi la nivel internaţional, dar şi sportivi de top din Timişoara, cum ar fi: Daniel Corbeanu, Adrian Stoiţi sau Miodrag Olar.

În plus evenimentul va beneficia de prezenţa unor superstaruri precum: boxerul Tyson Fury (numărul 6 la categoria grea), Rico Verhoeven – Glory World Series, sau celebrul luptător de MMA Sandu Lungu, pentru fanii sporturilor de contact din oraşul de pe Bega organizatorii pregătind numeroase surprize.

Luptele au fost programate după cum urmează:

Kickbox
– 75 kg, Petru Petropavloschi vs Alviar Lima (din Insulele Capului Verde);
– 71 kg, Bogdan Imurluc vs. Daniel Corbeanu (sportivul de la M-Box Club Timişoara);
– 75 kg, Sergiu Toth vs. Miodrag Olar;
– 72,5 kg, Alin Sava vs. Cstel Pasniciuc;
– 85 kg, Dorin Stan vs. Alexandru Irimia.

MMA:
HW   Alexiţi Cătălin vs. Adrian Stoiţi;
HW   Balla Jolt vs. Zsolt Zathureczky (Ungaria).

Box:  
Hughie Fury vs TBA

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare