Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Bărbații LUPTĂ de ”Mărțișor”! Cupa GINBOX e duminică, la Sala Constantin Jude

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

O nouă competiție de kickbox este programată la Timișoara. Cupa Ginbox, ajunsă la ediția a III-a, va avea loc duminică, 1 martie 2015, cu începere de la ora 13. Competiția este de tip ”interclub”, iar în cadrul evenimentului vor lua parte aproximativ 130 de sportivi, începând de la vârsta de 5 ani.

Alex Petchescu”Sportivii care vin la Timișoara, să lupte în cadrul celei de-a treia ediții a Cupei Ginbox, provin de la cluburi din toată țara. Seara, începând cu ora 20:00, încep meciurile extrem de tari – Gala. În deschiderea acesteia va lupta un sportiv de-al meu, foarte talentat, un viitor campion! Este un sportiv foarte talentat, bine educat și pune mult suflet în tot ceea ce face, iar cea mai mare mândrie a mea e faptul că Alex este crescut de mine 100%” a precizat pentru Vocea Timișului, Ginardo Gașpar, organizatorul evenimentului. Acesta se referă la Alexandru Petchescu (foto alăturat, legitimat la Clubul Sportiv Ginbox), timișoreanul urmând să lupte împotriva lui Tănase Ciubotaru de la Clubul Sportiv ABF Craiova.

”De la clubul nostru, Ginbox, vor fi prezenți 18 sportivi. 16 dintre ei vor fi angrenați în Cupa Ginbox, competiția intercluburi, iar doi dintre ei, Alex Petchescu și Carmin Novac -un sportiv care abia a împlinit 15 ani-, un mare talent, vor lupta în cadrul meciurilor din Gală” ne-a mai spus Ginardo Gașpar, cel care conduce atât Clubul Sportiv Ginbox (club care are doar un an de la înființare), dar care s-a ocupat și de organizarea competiției de duminică.

În ring vor fi prezenți sportivi care vin de la Cluj, Băile Herculane, Deva, Gherla, Orșova, Sibiu, Lugoj dar și din alte orașe. Vor fi două lupte foarte tari: una pentru centura Kombat Liga și una pentru titlul național WMTI.

În avampremiera Galei, care începe la ora 20:00, cei prezenți în Sala Constantin Jude -gazda competiției programate duminică, 1 martie 2015-, vor putea asculta câteva melodii cântate live de cântăreața Lil’Lee, artistă născută la Timișoara, dar care s-a stabilit la Dubai, în Emiratele Arabe Unite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

SCM BC Timisoara joaca astazi, ultimul meci din Top 6, pe teren propriu

Echipa de baschet SCM BC Timișoara joacă astăzi, de la ora 18:00, ultimul meci...

BC Timisoara, meciuri de verificare cu alb-violetii din Kecskemet

Pauza în care a intrat competiția națională de baschet masculin, prilejuită de partidele selecționatei...

Gala „Danger Superfight” aduce VEDETELE kickbox-ului la Timișoara. Vezi cine intră în RING

Cea de-a doua ediție a galei de kickbox "Danger Superfight" propune pasionaților de lupte...