Daniel Corbeanu, victorie uriașă într-un SUPER-FIGHT în China. Vezi meciul în care și-a făcut KO adversarul, în prima repriză! VIDEO

- Advertisement -

Unul dintre cei mai promițători sportivi din kickbox-ul românesc este fără îndoială Daniel Corbeanu. Sportivul ”șlefuit” de antrenorul și mentorul său, cum îi place să-l numească, Miki Viel, sub culorile clubului M-Box Club, a participat, din postura de invitat, la o sesiune de ”pregătire și schimb de experiență” în China, acolo unde a ajuns prin intermediul lui Alex Baciu și al lui Dennis Krauweel.

”Pe data de 17 ianuarie am luptat într-un super-fight în cadrul Galei Kunlun – cea mai puternică organizație din lume la ora actuală, în care luptă cei mai mari campioni K1 din lume: Rico Verhoeven, Albert Kraus, Andy Souwer, Murthel Groenhart și mulți alți campioni Glory. Meciul a avut o foarte mare impotanță pentru mine și pentru viitorul carierei mele” a explicat Daniel Corbeanu, în exclusivitate pentru www.voceatimisului.ro.

Organizatorii acestor gale au pus la bătaie premii considerabile în 2015, iar în plus de asta pun un mare accent pe categoria de 70 de kilograme, categorie în care luptă și Corbeanu. 64 dintre cei mai puternici luptători din lume luptă într-un turneu eliminatoriu în care câștigătorul turneului încasează un cec de 300.000 de dolari. Cei 64 de sportivi sunt împărțiți în 16 piramide a 4 luptători în care câștigătorii piramidelor sunt calificați în finala de 16. ”Prin super-fight-ul disputat în China mi-am câștigat și eu dreptul de a lupta în acest turneu. Asta spune și cât de dificil a fost pentru mine acest meci, deoarece miza lui a fost foarte mare, la fel cum au fost și emoțiile pe care a trebuit să le controlez pe timpul luptei contra chinezului” mai povestește Corbeanu, care l-a avut ca adversar pe Ian Xi Bo, un sportiv puternic provenit din stilul de lupte Sanda Wushu.

”Am câștigat lupta înainte de limită, în prima repriză, după doar două minute, în care a fost numărat de 2 ori. A treia oară a căzut la podea și nu s-a mai ridicat” spune istoricul meciului din China, cu cuvintele lui Corbeanu. ”Sunt foarte bucuros pentru această victorie. A fost una din cele mai frumoase victorii de până acum și am câștigat dreptul să lupt în acest turneu, care este cel mai important din cariera mea. Cred că este visul oricărui lupător să ajungă să se bată cu cei mai puterici din lume!” a mai spus ”Hiena din Banat”, așa cum a fost poreclit Corbeanu.

Daniel, alături de antrenorul lui, Miki Viel, au planuri mari de viitor. ”În 8 aprilie suntem programați să luptam din nou în China, dar de această dată voi lupta în piramida de 4 pentru calificarea în „Final 16”. Am demonstrat că se poate și, oriunde mergem în lumea asta, ridicăm cu mândrie steagul României deasupra capului și ne mândrim că locuim în Timișoara și că Banatu-i fruncea!” a încheiat Corbeanu.

Luptătorul Timișorean ține să-i mulțumească prin intermediul nostru, antrenorului și mentorului său Miki Viel, promotorului Alex Baciu și celui mai tritat antrenor de kickbox din lume Dennis Krauweel.

Mai jos puteți urmări, în exclusivitate în România, înregistrarea luptei lui Daniel Corbeanu cu Ian Xi Bo.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=qpexkne7EAA&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare